RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

SEXY GOXY 2.5m glider home made by GN

<< < (8/12) > >>

grebic:
Servoi su Corona 939 a ne 933. Greska.  Pise 2.7kg. Ne bih rekao da je bas toliko

Rale:
Veoma si ga lepo i pedantno uradio.
Kada planiras "vatreno krstenje" ?

Pozdrav, Rale

grebic:
Planirao sam da je poletim jos pocetkom ove sezone, ali nikako da je zavrsim. Hocu da na flapsove i elerone polepim karbonske lajsnice sirine 3 i debljine 0.5mm zbog jacine. Ovako mi ne ulivaju poverenje. Cekam to da porucim i polako. U medjuvremenu sam dosao do drugih krila sa kojima cu leteti u pocetku da mi malo udje u prste. Al ni to mi nekako ne ide. Servoi otisli za nesto drugo, pa cekam i njih. Poletece, najverovatnije, kad prodju ove vrucine. Pozdrav

grebic:
Evo posle duzeg vremena da i ja nesto uzmem da modelarim. Konacno sam nabavio karbonske lajsnice 0.5x3x1000mm za ojacanja na komandnim povrsinama i polako krenuo sa radom. Evo i par slicica kako izgleda jedan flaps koji je zavrsen

Uploaded with ImageShack.us

napravio sam i lezista za servoe. Tako da je sve spremno za spajanje delova krila i presvlacenje. Neverovatno kako je lepo ispalo ovo sa lajsnicama od karbona.
Mozda se ne vidi na slikama najbolje, ali bas daje neki smekerski izgled krilu. Jos kada na to dodje plava transparentna folija bice mnogo sexy lol

Milosh:
Majstore kako ide, jel masina pri kraju?
Pozdrav iz Kv-a  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version