RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

SEXY GOXY 2.5m glider home made by GN

<< < (9/12) > >>

grebic:
Nije jos, nazalost. U poslednje vreme imam malo slobodnog vremena pa se sve oteglo do u nedogled. Trebalo je davno da bude zavrsena, al jbg. Kada se (work) polako i natenane, dugo se  (<--)   :_D
Pozdrav ()-()

Milosh:
To si u pravu. Prava je lepotica  (fiu), nadam se da ce biti prilike da je vidim.
Pozdrav

grebic:
Dosao je na red i trup. Postavio sam leziste za bateriju i servoe, izbusio trup, nalepio nalepnice...uostalom evo slika

Krila sam zavrsio, ali nikako da ih presvucem... Cekaju prvu kisu oo)) Kako sam krenuo, mozda i poleti pred kraj sledece sezone (fiu) (<--)

grebic:
Nasao sam malo vremena za praznike i resio da zavrsim pticu.
Polako ali sigurno... Nisam mogao ni da pretpostavim koliko ima jos posla. Mislio sam da cu je poleteti u ponedeljak-utorak, ali tesko. Jutros sam do ranih jutarnjih casova presvlacio jednu usku.

grebic:
Krajeve uski sam presvukao platnom i smolom, a na ojacanja prelepio karbonske lajsnice. Tako da bi trebalo da bude dovoljno cvrsto da prodje kroz neku travku da ne otpadne bas odmah :hehe

Krila i trup sam spojio sa samozatezucim maticama. Ne znam kako to rade oni iskusniji, ali meni je ovo sasvim korektno. Imalo je dosta muke da se rupe izbuse tacno gde treba, ali sam uspeo. Krila su *u nulu*. Matice sam postavio i u krilu i na trupu, tako da sraf ne moze da napravi luft

Danas cu da odem do Mise u Kg da uzmem modelarsku peglu. Da ne prezivljavam onu agoniju od sinoc ponovo. Folija koju sam uzeo je neverovatno tanka i presvlacenje je bas zahtevno. Merio sam krila i nestvarno je koliko su laka. Steta samo sto je trup ovako bzvze. Bila bi ispod 1kg da je trup ok :jaki:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version