RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Brzo pitanje

<< < (2/10) > >>

SaleR:

--- Quote from: RAVEN on February 02, 2011, 06:56:45 AM ---
Postoji li u ovj zemlji još koja prodavnica sem Extreme RC TOYS koja ima sajt gde može početnik lepo da vidi kako heli zgleda, koliko košta, i da kasnije ima tu da kupi delove, da se posavetuje ili je jedina opcija tumaranje po stranim sajtovima, kupovina na neviđeno, čekanje (čega se užasavam) i prvo letenje za pola godine. (ako mi u međuvremenu pukne film i dignem ruke od svega)

--- End quote ---

Ne.

magic:
U prodavnici na sajmu imaju koliko ja znam isto sto ima i u Extrem-u. No Vjeka mi je rekao da razmislja da krene da uvozi i sam neke RTF helikoptere tipa 450, ali poznavajuci njega to moze i da potraje ...

poz

RAVEN:
Krenuo sam u pretraživanje sajtova i potragu za helikotrrom.

Sad je dilema dal' uzeti RTF varijantu ili KIT pa kupovati šta fali i sastavljati?

Krećem u potragu za delovima i pravljenju neke računice, poenta je kako da prosečni (bedan) srbin dođe do helikoptera i zadovolji dušu.

Razmišljam o HK 450 pro ili CopterX 450 pro. Odlučio sam se za pro varijantu jer nije velika razlika u ceni, a čini mi se prilično kvalitetnija osnova.

magic:
Prvo kupi stanicu i nabavi simulator, tako ce i helikopter duze da ti traje. Dok vezbas na simulatoru stavi ga pored sebe i uzivaj u njemu dok je citav. U ovom hobiju nema "dali ce da padne" nego samo "kada ce da padne" isto kao i za jednu drugu bitnu stvar u zivotu, samo je pitanje vremena  :hehe

poz

RAVEN:
Teorija o dal će i kad će mi je dobro poznata u malo extremnijem smislu jer mi je osnovno prevozno sredstvo motor, tako je i sa ostalim stvarima u životu.

Razmižljao sam da uzmem ovo za početak.
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=390_391&products_id=6156

Usput budi rečeno, dobro bi mi došao i savet za stanicu (radi pos'o, a jeftina)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version