Čenej 6.2.2011

Started by brainstorm, February 06, 2011, 09:57:59 PM

Previous topic - Next topic

brainstorm

Aktivnosti na aerodromu Čenej, danas oko podne.

Porodica Zlokas sa opakim Mesešmitom parali su nabo nad aerodromom. Mirče je sa Stork-om sa promenljivim uspehom tražio zimske termale. Sale je isprobao "mališu" HK250, i utvrdio da ipak mora baš sve šrafiće da zavrne ;-)

Ja sam provozao 'svakodnevne' modele, Swift-a i Rational. Pridružio nam se i lokalni "profesionalac", verovatno u potrazi za klopom, pa smo malko leteli zajedno! :D

Dan je bio perfektan, ne tako hladan, sa vrlo malo vetra. Baš smo se nauživali!

Evo malo sličica...

jrlotpi

Quote from: brainstorm on February 06, 2011, 09:57:59 PM
Sale je isprobao "mališu" HK250, i utvrdio da ipak mora baš sve šrafiće da zavrne ;-

Cekaj jel ja vidim dobro,jel procita dobro

SABURO

:)aplauz zavidim vam. Lepi modeli, a 109-ka pogotovo izgleda veoma lepo i mocno..   (res)

Btw, Bane ovaj zuti elektro avion mnogo lici na Fliton Jumping Jack? Kakvi su ti dosadasnji letni utisci u vezi tog modela?

()-()
Nikola | rcfly.in.rs

bimmer

Svaka cast momci! Nista ne smeta zaostali snijeg ;namig
Lijepe ptice
()-()

brainstorm

Quote from: SABURO on February 06, 2011, 10:17:04 PM
:)aplauz zavidim vam. Lepi modeli, a 109-ka pogotovo izgleda veoma lepo i mocno..   (res)

Btw, bane ovaj zuti elektro avion mnogo lici na Fliton Jumping Jack? Kakvi su ti dosadasnji letni utisci u vezi tog modela?

()-()

Da u pravu si liči na JJa ali je nešto manji po dimenzijama. Kupio sam ga od Bate u havarisanom stanju. Nos mu je bio razbijen do firewall-a.
To je jedna od onih konstrukcija gde se motor montira na letvicu, tako da kad ga je Bata 'zabo' sve to se skrckalo u čačkalice do kabine.
ModelXpert ga je pravio pod nazivom Rational a prodavao Lindinger do pre par godina.

Nakon reparacije gde sam rekonstruisao ceo nos, po onom što je ostalo, ubacio HK komponente, 10x7 elisu, dosta snage, i moram priznati da danas leti dosta ravno i stabilno. Obzirom da je to moja prva reparacija i uopšte rad sa balzom i lepkom, bio sam veoma iznenađen kako je stabilno leteo.
Imao sam nameru da vežbam 3D sa njim ali izgleda da mu je F3A stil ipak prava mera.
U svakom slučaju, mislim da Jumping Jack može biti samo bolji, jedno vreme sam se nosio mišlju da ga pazarim, ali priča Sebart je prevagnula :-)
Mada, nikad se ne zna...

mirce

Evo još malo slika...

Dok smo krenulu kući, sneg se skoro otopio...

misha

al je ovaj jedrilicom (ko ji je to(fiu)) zaorao brazdu. kao da je dosao na takmicenje oraca.

ak

Kako bre kod vas sneg tek po negde a na 13. maju jedno 5cm sve belo ...  :sljus
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

englez

Cenej danas, neme vise sneg.   (yay)

signatures are silly, read some, See what I mean?

IVAN3D

Quote from: JRlotpi on February 06, 2011, 10:11:53 PM
Quote from: brainstorm on February 06, 2011, 09:57:59 PM
Sale je isprobao "mališu" HK250, i utvrdio da ipak mora baš sve šrafiće da zavrne ;-

Cekaj jel ja vidim dobro,jel procita dobro

HK250 nove pticice svaka cast...

()-()
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

glavaxy

Jel ovaj Meser iz nekog kita ili je delo doktora i vanrednog profesora Dragana?
Stvarno je nestvaran!