RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

došlo vreme za kupovinu

(1/12) > >>

vidoja:
Pozdrav drugari
odlican forum i još bolja ekipa.
Odlucio sam se za kupovinu helikoptera i citajuci ovaj forum vec sto puta menjao mišljenje šta hoću i konačno sam suzio izbor.Prvo sam mislio da se upustim u samogradnju hk 450 jer vidim da ga najviše hvalite(najviše muzike za te pare) onda sam u jednoj drugoj temi poslusao savet forumaša JRlotpi da je kupovovina copter x-a bolji izbor.Ovak za početk me zanima da li bi mi bilo pametnije(jeftinije) da kupim odmah rtf model utrimovan,sastavljen ili da kupim kit pa da sam sastavljam i biram delove.E sada još sam našao u  helikopter sa os max morom 2.5ccm marke kyosho koji je u klasi 500 arf pa me zanima šta mislite o njemu jer se meni taj baš sviđa i voleo bih taj sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem.
 (<--)

jrlotpi:
Najbolje ces savladati problematiku sam da sklopis Model i da utrimujes uz pomoc iskusnijih kolega samo tako ces moci da uvidis neke svoje greske gde su nastale i zbog radi chega.

vidoja:
to mi je jasno ali mi je to sad nekako finansijski naj teže,kaži mi šta misliš o ovome
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=334_174&products_id=10142
da taj porucimim i šta bi mi još trebalo da poručim od rezervnih delova za njega(ne daj bože ako ga skrljam svakako ću ga sastavljajući savladati materiju (work))
koja je njegova prednost u odnosu na npr CP Belt V2, 6ch, 2.4GHz jer taj ima kod nas da se uzme za nekih 26000

vidoja:
poruce copter x

motorola_la:
aj kad stigne baci koju fotkicu :) da vidimo kakav je  :)
pozz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version