RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
došlo vreme za kupovinu
vidoja:
ovi iz http://www.ehirobo.com su za svaku pohvalu,nocas sam narucio i vec danas sam dobio poruku da je poslato i dobio broj da pratim posiljku,e sad jos samo da vidimo koliko mu treba od hk do ns.
p.s.moze bez paypal-a kao sto sam i napisao na temi brzo pitanje.
RAVEN:
Čestitam, kad stigne stavi koju sliku da vidim kako izgleda, jer sam razmišljao o tom modelu.
Nije mi jasno zašto meni nije htelo da prihvati bez paypal-a.
Sad sam zaglavio sa ovim idiotima iz hobbykinga, svaki dan se dopisujemo mmmm , a moje stvari jos stoje u magacinu :sljus
jrlotpi:
--- Quote from: vidoja on February 08, 2011, 01:04:08 AM ---to mi je jasno ali mi je to sad nekako finansijski naj teže,kaži mi šta misliš o ovome
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=334_174&products_id=10142
da taj porucimim i šta bi mi još trebalo da poručim od rezervnih delova za njega(ne daj bože ako ga skrljam svakako ću ga sastavljajući savladati materiju (work))
koja je njegova prednost u odnosu na npr CP Belt V2, 6ch, 2.4GHz jer taj ima kod nas da se uzme za nekih 26000
--- End quote ---
kad udjes na tu stranicu pogledaj u dnu kakao su ocenjeni sa konkurencijom
todor:
--- Quote from: RAVEN on February 09, 2011, 05:25:31 PM ---Čestitam, kad stigne stavi koju sliku da vidim kako izgleda, jer sam razmišljao o tom modelu.
Nije mi jasno zašto meni nije htelo da prihvati bez paypal-a.
Sad sam zaglavio sa ovim idiotima iz hobbykinga, svaki dan se dopisujemo mmmm , a moje stvari jos stoje u magacinu :sljus
--- End quote ---
Ista prica, i meni stvari stoje u magacinu u HK, jos od 02. Februara, a juce sam napravio novu porucbinu.
Yu-men:
--- Quote ---Ista prica, i meni stvari stoje u magacinu u HK, jos od 02. Februara, a juce sam napravio novu porucbinu.
--- End quote ---
Vec je pisano o tome. (fiu)
Ljudi slave Novu Godinu (03.02.2011), sve do 10.02.2011 vecina njih neradi ili radi sa smanjenim kapacitetom.
Tek narednih dana mozete da ocekujete da ce situacija da se normalizuje.
pozdrav svima
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version