RAZNO > PLANOVI / NACRTI MODELA
Plan za RC model TAXI
stevan511:
Zadrzi koliko ti treba da iskopiras. U medjuvremenu javio se jos jedan modelar kome treba plan za Dandy, pa da ne ceka puno, ti vrati cim budes mogao. Necu da te nesto pritiskam za vracanje sto pre, jer milslim da i njemu nije bitno da dobije plan najhitnije moguce. Dakle, kad stignes, ali neka stigne u neko dogledno vreme. Mislim da je najbolje da skeniras sve planove i imas ih na CD-u, a posle stampas na pausu kad ti bude trebalo. Ako to uradis, onda posalji i meni skenove na e-mail da mogu da ih posaljem ljudima koji su zainteresovani.
Javi sta si ucinio i kad budes mogao da ih vratis, da ocekujem pismo, ali bez zurbe.
Pozdrav Stvean
Dusan.S:
--- Quote from: stevan511 on April 25, 2009, 07:40:22 PM ---Zadrzi koliko ti treba da iskopiras. U medjuvremenu javio se jos jedan modelar kome treba plan za Dandy, pa da ne ceka puno, ti vrati cim budes mogao. Necu da te nesto pritiskam za vracanje sto pre, jer milslim da i njemu nije bitno da dobije plan najhitnije moguce. Dakle, kad stignes, ali neka stigne u neko dogledno vreme. Mislim da je najbolje da skeniras sve planove i imas ih na CD-u, a posle stampas na pausu kad ti bude trebalo. Ako to uradis, onda posalji i meni skenove na e-mail da mogu da ih posaljem ljudima koji su zainteresovani.
Javi sta si ucinio i kad budes mogao da ih vratis, da ocekujem pismo, ali bez zurbe.
Pozdrav Stvean
--- End quote ---
Pozdrav za Stevana,
Sutra u Ponedeljkak 18.05.09 vraćam planove. Ja sam iskopirao ono što je za moje potrebe. Zahvaljujem se na ljubaznopsti da mi ti planovi budu dostupni.
Izvinjavam se što sam planove zadžao više nego što je bilo poptrebno.
Pozdrav iz Kruševca, Dule.
gas:
Pozdravljeni
Lep pozdrav vsem modelarjem. Sem nov na vašem forumu zato vam najprej želim SREČNO 2011.
Tudi sam že dalj časa iščem načrt za TAXI I in TAXI II. Če ga kdo ima bo ga prosil za kopijo.
Upam, da jezik ni ovira za sodelovanje.
Lep pozdrav
Dominik-Slovenija
boca55:
Evo ga plan u PDF formatu
Ima vise od 160 kB pa mora preko linka
http://boca55.proboards.com/index.cgi?board=neslobodnoleteci&action=display&thread=827
gas:
:)aplauz Hvala
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version