RAZNO > PLANOVI / NACRTI MODELA
Plan za RC model TAXI
stevan511:
Nema problema, cim stignem poslacu na ovu adresu. Nadam se da ce da pomogne. Ja i dalje imam taj avion i u odlicnom je stanju. Leti savrseno. Nisam ga vozao jedno 15 godina. Na njemu sam i poceo da letim RC avione i jos na jednom ultra lakom semi scale modelu. Ako nadjem i taj plan, mogu da ti ga posaljem ako zazelis da ga napravis. Vrlo je jednostavan. Nije bas neki odlican letac. Ekstremno stabilan i isto toliko neupravljiv. Jedno je sigurno, ne moze da padne sve i da nema motor. Ako hoces i taj plan javi se. tel 064 1169 232 ili ostavi poruku na forumu.
Pozdrav Stevan
Dusan.S:
Pozdrav za Stevana,
Zainteresovan sam i za taj drugi plan
Pozdrav iz Kruševca
stevan511:
O.K. Poslacu sve sto imam. Trebalo bi da imam i jednu Graupnerovu jedrilicu Dandy. Sve stari modeli. Javicu kad posaljem.
Poz.
stevan511:
Poslao sam ti danas Taxi, Danady i Drifter postom preporuceno. Javi kad stigne cisto da znam da nasa posta jos funkcionise.
Pozd. Stevan
Dusan.S:
Pozdrav za Stevana,
Danas je stigla preporučena pošiljka sa planovima. Pogledao sam na brzinu a ovih dana ću pogledati detaljno. Ostaje da se dogovorimo koliko mogu zadržati planove. Pošto su planovi tvoji ti kaži kada moram da ih vratim.
Zahvaljujem se na tvojoj ekspeditivnosti i volji da učiniš uslugu.
Još jedan pozdrav iz Kruševca, Dule
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version