RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
RC heli - odakle poceti
jrlotpi:
Na stanju su ti svi COPTER X size 450 i 500 i stizu za 10 do 15 dana
a ovi helikopteri
E ski
medeni bee
je korAK DO ODUSTAJANJA OD LETENJA HELIJEM samo mucenje ponavljam maximalni otkloni elisa su kod pomenutih +7 stepena i - 7 stepena prevelike tolerancije na gl rotoru i na svim pokretnim delovima nemozete nauciti da letite precizno sa njima,
za pocetak moze da bude dovoljno ali kad savladas lebdenje i pocnes da kruzis e tada ti treba da se igras otklon od +10 stepeni 250e je previse , to su igracke za copter X ili HK450CF
Procitajte malo postove pa preporucite sebi
Ako ne zurite za par dana stizu kod jednog cike Distributora modeli KDS 450size koji su u klasi Copter x I hk bice testirani i pisacemo o tome
Artofkinetik:
Hvala na savetima. Onda da poslusam iskusnije... Koji je red velicina cena pomenutih helija, tj tih modela KDS 450size i ako mozete da navedete koji su to tacno modeli?
jrlotpi:
strpljen spasen,
jes il procitao sta pise gore
"Ako ne zurite za par dana stizu kod jednog cike Distributora modeli KDS 450size koji su u klasi Copter x I hk bice testirani i pisacemo o tome "
ali kad vec pitate mislim da ce biti ovaj model sa fly mentorom i opcija bez flymentora
i bice u vise kombinacija od kompozitnih materijala do ful metal yacket
znaci jeftinije varijante i skuplje
nisam imao pristup lager listi ali ce sigurno ovaj biti jedan od ponudjenih neda RCMiskovic podatke mozda se naljuti i za ovoliko informacija
strpi se neces se pokajati nemoj bacati novce na igracke ako hoces da se ozbiljnije posvetis
a cena ce se kretati u okviru cene livada med i e nebo klinasti kaish
Joja:
Interesantno,
ovi "SN Hobbies" su samo par sto metara od Srpske crkve u Vankuveru.
Vidim ja da cu poceti od crkve, prvo cu krenuti bogu da se molim da mi bog da oci sokolove i bijela krila labudova .... pa mozda i poletim.
Pozdrav
Artofkinetik:
Pozdrav svima,
Samo da javim da sam porucio e-sky cp belt V2 i sutra ocekujem "poklon".
Hvala na sugestijama i uskoro se javljam sa prvim impresijama.
Dusan
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version