RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Cime lepiti plasticne delove
kremic:
Ovo su vrhunski lepkovi, jeste da su malo skuplji ali vrede.
http://www.pascofix.si/
ak:
--- Quote from: mantagt on March 02, 2011, 09:48:16 AM ---
--- Quote from: ak on March 02, 2011, 09:44:45 AM ---Probaj da ojacas viljusku skupa sa lepljenjem, dobices bolji rezultat.
--- End quote ---
Nisam siguran da sam te bas razumeo... Kako?
Mislim da je ona dovoljno jaka osim tih uski koje su malo slabasne, mada udarac o futer je bio bas silan (ulubio se 6-7mm)...
--- End quote ---
Ne znam kako izgleda deo, ali ce verovatno biti slab na spoju cime god da ga lepis.
Ako je moguce, ojacas taj deo recimo metalnom zicom, kao armatura.
mantagt:
--- Quote from: ak on March 02, 2011, 10:38:41 AM ---
--- Quote from: mantagt on March 02, 2011, 09:48:16 AM ---
--- Quote from: ak on March 02, 2011, 09:44:45 AM ---Probaj da ojacas viljusku skupa sa lepljenjem, dobices bolji rezultat.
--- End quote ---
Nisam siguran da sam te bas razumeo... Kako?
Mislim da je ona dovoljno jaka osim tih uski koje su malo slabasne, mada udarac o futer je bio bas silan (ulubio se 6-7mm)...
--- End quote ---
Ne znam kako izgleda deo, ali ce verovatno biti slab na spoju cime god da ga lepis.
Ako je moguce, ojacas taj deo recimo metalnom zicom, kao armatura.
--- End quote ---
Da da armatura obavezno (pomenuh to u gornjem postu), a mislim i malo lima okolo da dodam da bude sto jace...
kristijanbgd:
Plasticni delovi za auto su jevtini. Jedino je problem vreme za koje ce stici na adresu.
Moje iskustvo sa lepljenjem(a probao dosta varijanti)nije urodilo plodom.Bolje se strpi nego da se kajes :sljus
mantagt:
--- Quote from: kristijanbgd on March 02, 2011, 12:18:37 PM ---Plasticni delovi za auto su jevtini. Jedino je problem vreme za koje ce stici na adresu.
Moje iskustvo sa lepljenjem(a probao dosta varijanti)nije urodilo plodom.Bolje se strpi nego da se kajes :sljus
--- End quote ---
Znam da je bolje zameniti, ali ko ce da ceka par nedelja da stigne, pa sam se ponadao da ima neko instant resenje u vidu nekog "magicnog" lepka... hehe Probacu pa ako neide lepo cu naruciti i cekati... Svraticu i do nekog strugara, pa ako moze da mi napravi sve viljuske od alumunijuma...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version