RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

HK 450tt PRO

<< < (15/19) > >>

ak:
Pa kad su ove danasnje stanice "dumb". Treba valjda da izbaci prozor "do you really, really, really want to reverse the throttle: Yes/No".

RAVEN:
swash plate ide normalno (podiže se), ali išlo je normalno i kad je gas poludeo.

vpanin:
Ljudi jel zna neko neki hex shrafciger shto netje da oblajzne?????Ubi me threadlock....ubi

GILE:
vpanin

--- Quote ---Ljudi jel zna neko neki hex shrafciger shto netje da oblajzne??Ubi me threadlock....ubi
--- End quote ---

Predpostavljam da te muci odvijanje srafova koji su predhodno mazani nekim od lepkova za sprecavanje odvijanja istih.

Problem se resava tako sto se isti zagreje preko 150 C naj zgodnije je vrh lemilice malo zadrzati na doticnom srafu i problem ce se smanjiti.

vpanin:
Hvala Gile.Sacu da przzim avetinju..

Josh jedno pitanjce da ne otvaram novi topic...

Koji je smer rotacije repnog rotora na heliju*?
Kod mene gl rotor rotira clockwise (u sm kaz na satu), a repni isto...
Sad, verovatno sam na pogreshnu stranu uvrnuo kaish jer sam gledao (finless bob-a) koji kaze da treba da bude anti clockwise zbog strujanja vazduha sa gl rotora nadole i boljeg obstrujavanja oko lopatica repnog rotora..
Ako bih zamenio mesta lopaticama tako da, u ovakvoj postavci kaisha, pravilno rotiraju (leading edge - trailing edge) i reversovao repni servo, da li bi to znachilo da ne moram sve da rasturam i okrecem kaish drugachije?

*rech je o HK 450 pro belt drive heliju(opet malo offtopic, izvinte)

pozz

Vlada

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version