RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

HK 450tt PRO

<< < (16/19) > >>

sermilan:
Vpanin, ne izmišljaj toplu vodu, dobro si gledao (Finless Bob), ali si loše odradio. Zato nemoj da si lenj, nego odradi šta treba i zakreni kaiš za 90 stepeni ulevo gledajući od repa helija ka glavnom rotoru.

pozdrav M. 

vpanin:
@sermilan
Hehehe
To se kod mene u selu kaze: "Ne mrsi mu.a", al taj savet je mogo i komsha shto radi ko chuvar u bolnici da mi da..Ja sam hteo neko malo vishe nauchno/praktichno objashnjenje.Ne vrti se kod svih helija repni rotor u istu stranu...Al nema veze..
Skinuo sam sve i povezao kako "gazda" kaze..Sve radi ki u Beograd..

Ona Giletova fora sa lemilicom ne pali.Shvatam logiku poshto pishe da je radna temp thread locka do 150c.Al netje.
Proxon je mnogo bolje sredstvo za ubedjivanje tvrdoglavih shrafova.Zasechesh ga po sredini i od hex napravish normalan shraf.Posle moz da mu radish shta otjesh...
Drz te mi palcheve danas..

Vlada

RAVEN:

--- Quote from: vpanin on May 01, 2011, 12:08:21 AM ---Ljudi jel zna neko neki hex shrafciger shto netje da oblajzne?????Ubi me threadlock....ubi

--- End quote ---

Ja sam posle unistenja hex srafcigera iz HK kupovao u gvozdjari uniorove inbuse na komad.
1,5 i 2 mm koštaju oko 50 dinara i dosta su dobri, kad se pojedu opet u gvoždjaru i teraj dalje.

pericamitic:

--- Quote from: RAVEN on May 04, 2011, 08:43:05 AM ---
--- Quote from: vpanin on May 01, 2011, 12:08:21 AM ---Ljudi jel zna neko neki hex shrafciger shto netje da oblajzne?????Ubi me threadlock....ubi

--- End quote ---

Ja sam posle unistenja hex srafcigera iz HK kupovao u gvozdjari uniorove inbuse na komad.
1,5 i 2 mm koštaju oko 50 dinara i dosta su dobri, kad se pojedu opet u gvoždjaru i teraj dalje.

--- End quote ---
Merkur 12 din komad

vpanin:
Moze i da mu se odturpija oblajznotina..Pa teraj dalje..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version