RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU-26 mm H9

(1/6) > >>

marko:
Ne volim da predstavljam nove avione sve dok ih makara jednom ne poletim.

U poseti mi je bio Nedan, Made in Skopje, da pokupi svoj novi/stari avion, da malo letimo sa njegovim Telink Yak-55 i da konacno poletimo Su-26.

Posto nas vreme nije posluzilo (samo je u petak posle podne bilo bez kise i vetra) nema nekih zescih fotografija, sledeci put, a i vidoje takodje. :big smile

Torima, ja i Telink

Od elise ....

]>[/url]

Poziranje ...

DLE111 sa 27X10 elisom

Servoi SkyHolic DHV-2288 sa 30kg/cm

Pogled na unutrasnjost trupa ...

EMCOTEC Might Mini 5, sa Futaba 14HS i u kutiji skroz pozadi 2XLiPO 2S 3000mAh, za paljenje Turnigy UBEC 15A i LiPo 2S 2200mAh

Prepravki je bilo puno, ako nekoga zanima, mogu i da napisem ...

Marko.  (pijemo)

magic:
Marko svaka cast, bas sam se pitao sta se dogadja sa sklapanjem. Posto sam svojevremeno i sam bio vrlo zainteresovan za doticni model (kazu da je to najbolji model koji je H9 ikada izbacio) i naravno na struju pa ipak odustao zbog kolicine baterija koje su potrebne za svaki let, puno sam bio razgledao slike po kojima je ova kolor shema napravljena. Naravno samo fale bikovi i jos par detalja za potpuni ugodjaj. Meni se mnogo svidjaju i ne bi bilo tesko da se dodaju.

poz

kremic:
 :)aplauz :)aplauz
 (res) (res)

SABURO:
U bre Marko, mnogo lepa masina i veoma rasna. Imali smo priliku da je vidimo na delu u Austriji i siguran sam da ces s njom puno uzivati jer pruza neverovatne letne sposobnosti.
Kakva masina  (res)

Zajo, kako ti se cini Telink u odnosu na Addiction-a?

adam:
lepa masina u dobrim rukama !!nek te dugo sluzi!! :)aplauz :)aplauz ()-(),

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version