RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU-26 mm H9

<< < (6/6)

marko:
Nova, 6-okraka elisa  :big smile

Dobro, dobro, dokon pop i jarice krsti, ovo "lepo" vreme pa se vrtim po kuci .... reko da stavim elise na vagu da im izmerim masu, pa onda da ih probam i u letu, jednu po jednu, nadam se vec sutra.

Prva je 27X10, made in hobby king.

Biela 26X10

I Mejzlik 27X10

Sutra cu, ako ne bude kise, izmeriti statiku, broj obrtaja i "osecaj" u vazduhu sa Bielom.

M. (pijemo)

zajo:
У ЈБГ, па ова кинеска изаџе најлакша бре  :sljus али кажеш дупло снаге са Mejzlik ?
Брате имаш 100кубика у модел намењен за 80. Било која елиса само иди лети  :big smile
 (pijemo)

marko:
Torima, jeste Kineska najlaksa, ali je ujedno i najmeksa, to jest javlja se torzija i povijanje kraka elise ka napred pri povecanju broja obrtaja.

Koliko se secam sa njom sam imao malo preko 7000 obrtaja (izmericu ponovo), ali ne mnogo potiska, dok je avion na punom gasu, za moj ukus, bio veoma spor.

U subotu sam cepao sa Mejzlikom, ali su mi zimus baterije iscurele iz obrtomera, tako da nemam rezultate.

Ali juce sa Bielom torima, 6500 rpm i skoro 26 kilograma potiska. :jaki:

Sto je najvaznije avion je sada brz kao metak (brzi je nego sa Mejzlikom) i vise ne letim precision kao pre sa punim gasom, nego je sada to negde izmedju 50%-75%.

Danas sljakam  :'(  tako da mislim da necu stici na aerodrom, ali sutra ce biti kidalica. :big smile

M. (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version