Jos bih samo pitao Magica da li se ovakva situacija desila i sa onim Hotlinerom(mislim da mi je jednom pricao da se samo zaokrenuo i nije mu mogao nista) ?
Mislim da je Lazo u pravu kada kaze da zna bolje od mene sta se desilo u utorak. Naime, hotliner je bio na 20m od mene kada se survao u zemlju tako da sam tacno video sta se desilo, pri jako blagom komadovanju levog zaokreta samo se svalio na levo krilo i sjurio u zemlju. Ovo juce deluje da je bilo vrlo slicno ako ne i potpuno isto; isao sam blago od sebe, skoro paralelno sa pistom, i dao jako blagu komandu za skretanje u levo, nakon toga model se opet samo svalio na levo krilo i sjurio u zemlju
! Povrh svega, bas tog dana sam odlucio da postanem "legalan" i da se prebacim na jedan od dozvoljenih kanala na 40MHz konkretno 53. Ma milina! Ne daj Boze da se to npr desilo sa Kelljem koji ide 200km/h.
Mislim da cu ipak i ja preci na 2,4Ghz jer jos 2 modela koje spremam svi su oko 500e u vazduhu, a da cu ovu stanicu zadrzati za modele koji se voze blizu sebe, npr kao ove male warbirdove o kojima sam ranije pisao!
Kako nije preziveo model???
Naravno da je najjednostavnije i najlakse kupiti nov, ali ako ti je stalo do modela sve moze da se popravi i to mu daje posebnu draz.
"E i tata bi sine"
Ako se sa posla vracas ne pre 6:30 i kada u kuci imas dvoje male dece koji te (hvala Bogu) cekaju ko zapete puske da se igraju i kada tvoje slobodno vreme ne pocinje pre 10 uvece kada si mrtvosan od svega onda je veruj mi lakse, ako si u mogucnosti, da kupis novi model.
Ako hoces ja cu tebi ili nekom ko je zainteresovan rado pokloniti ostatke modela pa ko hoce neka popravlja!
Pozdrav