RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Top Flite P 47 - 100. let...

<< < (3/18) > >>

Anakin:
A test kada gospođa uđe u radionicu i kaže: "Gabore, kakvo je ovo čudo?"  (kush)

Šalim se. Nek ti je sa srećom i da imaš bar 500 letova sa novom pticom. Jel' planiras i sa njim da polećeš i slećeš na onom puteljku na kom si terao Zero-a?

Gabor:

--- Quote from: saxpg on February 01, 2012, 09:29:29 AM ---Gabore, sve cestitke! Model je genijalno uradjen, i tek se uzivo vidi koliko je dobar.  (res)

--- End quote ---

Hvala Saša! Svaki put, kad sam imao prilike, gledao sam ovaj model, ali juče, kad smo pregledali detalje, što je trajalo nekih 3 sati, oduševio sam se. Model je stvarno urađen, kako bi se reklo, do jaja!  :jaki:

Schwab:
Video sam ovaj model uzivo pri jednoj poseti kombinatu . Model je uradjen svi znamo kako .
Gabore ,drago mi je sto je zavrsio kod tebe , da ga teras dugo, dugo. ()-()

Mirce ajmo jedan German projekat  :jaki:

Gabor:

--- Quote from: Gatti.Gatozza on February 01, 2012, 09:47:54 AM ---Sad pregovaraj sa Mirčetom oko kupovine njegove prikolice :)

--- End quote ---

Pa, nikad se ne zna... Inače juče smo pričali na temu prikolice, Mirče mi kaže da će mi uskoro zatrebati, ja mu tvrdim da još par godina ne. E, tu nismo se našli, ali videćemo  :hehe . U svakom slučaju, da je model duži za 50mm, možda ne bi stao u auto. Ovako mogu da nosim sa sobom jednu osobu još, i to je to.

Gabor:

--- Quote from: Anakin on February 01, 2012, 11:21:47 AM ---A test kada gospođa uđe u radionicu i kaže: "Gabore, kakvo je ovo čudo?"  (kush)

Šalim se. Nek ti je sa srećom i da imaš bar 500 letova sa novom pticom. Jel' planiras i sa njim da polećeš i slećeš na onom puteljku na kom si terao Zero-a?

--- End quote ---

Paaaa, gospođi sam pokazao još sinoć. Nisam isteran iz kuće, tako da ne brini, sve je pod kontrolom  ;namig

Hvala ti, i ja se nadam da će dugo služiti kod mene. E pa, tu već neće biti poletanja, sletanja na put od 5m širine. Prvih par puta idem na Čenej, a posle ću videti. Na Zalivnom teren nije loš, jedino treba sačekati da trava bude lepo pokošena. A sa druge strane, ovaj model ni ne zaslužuje bilo kakav teren...

--- Quote from: Schwab on February 01, 2012, 11:43:45 AM ---Video sam ovaj model uzivo pri jednoj poseti kombinatu . Model je uradjen svi znamo kako .
Gabore ,drago mi je sto je zavrsio kod tebe , da ga teras dugo, dugo. ()-()
Mirce ajmo jedan German projekat  :jaki:

--- End quote ---

Hvala!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version