RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Top Flite P 47 - 100. let...
Gabor:
Malo sam se muvao na netu oko WWII modela, i naletim na ovaj snimak:
mirce:
Iskoristiću ovaj topic da se na neki način oprostim od svog prvog warbird projekta - Top Flite Thunderbolta.
Posle par letnih sezona i 128 letova, P 47 je "preleteo" u Bečejski atar, kod Gabora...
I zadnji test, "da li će stati u Reno Megan", uspešno je položio.
Želim Gaboru da ga Thunderbolt dobro služi i da sa njim doživi mnogo lepih trenutaka...
Pozdrav
Mirče
Gabor:
Eto, pre par dana još nisam ni slutio da ću za koji dan postati vlasnik Thunderbolta, mada mi je Mirče rekao još u jesen da će model završiti u mojoj floti. I ako smo već dosta pričali o trgovini, nisam ni poverovao da će doći ovaj trenutak. Sinoć već nisam imao snage da slikam model u radionici, ali danas ću slikati svakako. Znači, ogroman je (:sok:) Kako Mirče piše, prvi test je bio da li će stati u Megane, drugi test je bio kako će mi stati u radionicu, a treći i najvažniji test sledi tek na proleće, kad treba da poletim model... Posle ovih tri sezone letenja i nekih 250-280 sati provedenih u vazduhu, mislim da sam dorastao modelu ovih dimenzija. Slike iz radionice postaviću uveče, ili sutra (yay)
saxpg:
Gabore, sve cestitke! Model je genijalno uradjen, i tek se uzivo vidi koliko je dobar. (res)
Gatti.Gatozza:
Sad pregovaraj sa Mirčetom oko kupovine njegove prikolice :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version