RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Top Flite P 47 - 100. let...
mirce:
Ta' snaći ćeš se ti nisi "mali"... ;namig
Ovo može biti primer zašto treba dobra stanica, sa mnogo kanala.
Sem što možeš da svašta miksuješ, imaš i mogućnosti za mnoge druge opcije koje koje na slabijim predajnicima nepostoje, pa onda moraš da kupuješ "elektonike" za sve i svašta.
I meni bi trebala bolja stanica, jer se pokazuje da 9 kanala nije dovoljno...
Pozdrav
Mirče
Gabor:
Evo, posle par nedelja, model se opet našao na radnom stolu...
Video sam da sa sedmokanalnim prijemnikom ne mogu rešiti, uzeo sam nov daljinski Futaba T10CG. Vladimir mi je izašao u susret u vezi prijemnika, i umesto R6008, dobio sam R6014HS. Vladimire, hvala lepo još jednom ()-(). Dosta sati sam proveo pored uputstva i daljinskog. Razlika između sedmice i desetke je ogromna, naravno, u pozitivnom smislu...
U međuvremenu se ukazala jedna prilika da uzmem još jedan prijemnik R6014FS, ali pre nego što platim, imao sam obavezu da ga isprobam, kako funkcioniše. Radovane, hvala lepo ()-()
Povezao sam servoe u prijemnik. Pošto tu nema digitalnih servoa, i sa FS prijemnikom radi sve kako treba.
Posle par reversa, proradio je sve kako treba (yay)
Sad mi još ostaje da se nameste servo hodovi, i da se namesti servo gasa, tj. ler. Servo hodove ću rešiti još danas, a za ler tek u proleće, kad budem palio motor na modelu...
mirce:
Pročitati predhodni post... ;namig
Drago mi je da sve radi...
Znači sad imaš prijemnik i za Stuku?
Pozdrav
Mirče
Gabor:
Dosta vremena je prošlo a da nisam pisao o ovom modelu... Razlog je manjak slobodnog vremena ove sezone...
Model se opet našao na radnom stolu, ali sad nema sklanjanja sve dok ga ne budem poleteo. Dok je ćerkica vadila stare baterije koji napajaju prijemnik, ja sam pregledao spojeve pneumatskog sistema...
U toku je nabavka novih baterija, ovih dana treba da se kompletira sve i sledi mala razrada motora pošto ova je druga sezona što motor nije bio upaljen...
mirce:
Da li ste palili motor, kako radi, šta se uopšte dešava sa P 47?
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version