RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Carl Goldberg Piper Cub

<< < (4/8) > >>

Sava:
Jako lepo odrađeno, unutrašnjost kabine još ofarbati crnom mat bojom i onda je pravi. Puno puno letova sa novom pticom.Hajde stavi ga sada kada je potpuno gotov na vagu da vidimo gde smo. Ne bi trebalo da je pretežak.  (<--)

mirce:
Piper je super, svidja mi se kolor šema...

Možda neki vedering?
Hoće li biti detaljnija kabina i pilot?

Miss Monica ima da leti, samo tako...

Pozdrav

Mirče

misha:
Hvala. Za sada ga unutra nisam farbao niti pravio bilo sta (sem nosaca risivera i uvec-a)
Zelim da prvo vidim kako ce se ponasati sa ovim motorom pa cu zatim ako bude
mogucnosti za dodatno opterecenje verovatno dodati jos nekoliko detalja.

Ovaj model je planiran za "svakodnevno" letenje na bilo kojoj vrsti terena tako da i nema preterane potrebe
raditi mnogo detalja.

Upravo pravim "krilca" koja se kace na trapove a model zatim ide na vagu.

mirce:
Bez obzira što je za svakodnevno letenje, možeš mu napraviti kokpit sa pilotom. Takvi detalji daju "šmek", a Piper je toliko velik da tu težinu neće ni osetiti...
Mogao bi Ken (Barbikin muž) da posluži...

Model je baš lep... Želim ti jedno 10.000 startova, pa posle može i u penziju...

Pozdrav iz Kombninata

Mirče

misha:
Piper je kompletno zavrsen.

Vaga je rekla svoje

Posle ovog merenja, dodao sam jos jednu plocicu od neke lagane plastike na koju sam zakacio
bec i risiver, ali to nije nesto narocito otezalo.

Cuo sam se sa Cokom i rekao mu kako sam napravio spiner i njegov odgovor je bio da to nece raditi
i da ce se kod startovanja alnaserom odsrafiti. Upravo se to i deslilo.
Kada sam pravio spiner, napravio sam i taj sraf od osmougaonog materijala, medjutim precnika 35 mm
dok je sam spiner precnika 30mm. Zato i nisam hteo da ga stavim u startu.
Sto se mora nije tesko, tako da sam se uputio ka modelu sa sve kljucem potrebnim za zatezanje srafa.

Naravno da ne stezem elisu na pravom Piperu.  :sljus Model je u pitanju.

Nakon ovog udarnickog poduhvata, upalio sam Saito, koji je besposleno lencario preko godinu dana .

Video se upravo uploaduje tako da cu ga sutra okaciti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version