RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Extra260 H9 други покушај

<< < (9/16) > >>

zajo:
Нашао сам и канистер :)aplauz http://www.bigplanes.nl/contents/en-uk/d56.html около 70е са поштерине. Нажалост морам да регистрирам ауто па  :-\

dimitri:

Moje iskustvo  sa dihtunzima  za auspuhe, sve sam isprobao.Resenje  je napraviti  dihtung
    od dvostruko kasiranog vitroperta( koristi  se za isradu stampanih plocica u elektronici,na
    epoksidnoj plocici sa obe strane bakarna folija) debljine 1mm.Provereno , sa takvim dihtungom
    se ne razlabavi auspuh ni kod benzinaca ni kod glow  motora.
    Pozdrav od Radovana

zajo:
Поздрав Радоване. Коса ми пала од проклети аусоух-ништа не помаже (___). Хвала на савет покушачу и то. Извини али нече пластика да се истопи од вручине???
Поздрав.

dimitri:

Pozdrav Zajo, kao sto sam napisao ja sam mnogo toga isprobao
    jedino ovo radi kod mene, isprobao sam na benzinskom motoru i na glow,
    dvotaktnim.
    Kod nas u aeroklubu je moj drugar po imenu Sava Lujanski, on se bavi
    slobodnoletecim modelima, penjace vozi. Inace njegov nadimak je Sava Norton.
    Nadimak je dobio po tome sto je od  uvek vozio  "Norton" motore i sav je u tom, fazonu.
    On  mi je rekao da cak i na motorima  za trke to stavljaju kao dihtung i mene spasao.
    To nije plastika vec specijalni epoxi staklo koji je  kod mene  na MVVS-u ,benzincu radio bez problema.
    Radovan.

zajo:
Значи проблем за rcgf45 нисам успео решити-не проблем са ауспухом. Да не дужим, само што сам поручио RCG50 из HK. Једноставно боља понуда нисам могао начи а једино то би мога да си дозволим.
Е сад- имам 20/10 и 21/8 елисе. Могуче да са њиме летим или морам да поручим нешто друго? Искрено са 20/10 пропелер је сантима одвојем од земљи. Са 21/8 биче још горе. Вече од то не би узео, само вечи корак.
Шта кажете? Било би ок са 21/8?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version