RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Meister Scale P 47
cane:
Mislim,nemoj se ljutis,ali ti ovde predstavljas svoj model i naravno da vodis monolog.
Ako ja,navodim primer,ili ko zna ko odavde sa foruma moze da ti da neki savet,a zna se ko je ovde car svih careva u izgradnji tako velikih modela,onda ajd da se potrudimo.
A mislim da nije ti stalo da samo citas pohvale? pa svako ko je bar jednom ispratio bilo koji tvoji rad,zna koliko znas i koliko mozes i sta mi obicni smrtnici imamo da dodamo na to?
ja neki put ni ne gledam nista drugo na forumu ako nema tvog posta.(izvini sad za ovako licno obracanje)
I licno mislim da samo mozemo da ti svi budemo zahvalni za ovako opsirne opise i slike,jer znam koliko je sve tesko.
Veliki pozdrav,gosn Mirce i u zdravlje
fifti:
--- Quote from: mirce on January 25, 2012, 04:45:13 PM ---Pisanje ovde na Forumu je kao kad me moja mama nazove telefonom. Javimo se jedno drugom i onda ona "razveze" monolog i pita i odgovara ikonstatuj... Ja ti i tamo kažem: "Da, da..." i o je naš razgovor...
Tako i ovde, pišem, slikam, pričam, i ništa... Da se tu i tamo ne javi Miša i još po neko (to je ono "da, da...") bilo bi kao da pišem sam sebi...
--- End quote ---
Konkretno citam sve i ne komentarisem nista, prvo ne razumem se, drugo nebi da ode tema u off.Po meni je bas dobro sto ima malo komentara.Evo i ovo je sada off
Schwab:
Mirce verujem da svi budno prate tvoje projekte.
Samo nastavi ,svi gledaju otvorenih usta :) (res)
GILE:
Cifra posecenosti ovog topika je 6274.
Ovo smo po sebi govori koliko pratimo stvaranje ovog lepotana.
Ja licno imao sam podosta da naucim HVALA na nesebicnosti (res)
Pozdrav od Gileta
mirce:
Dobro... Hvala na lepim rečima... Ajd' onda teramo dalje... ;namig
Da se vratimo na P 47...
U pregovorima sam sa John-om i Gerret-om, ljudima koji razvijaju reduktor. Ponudli su mi da učestvujem u celoj priči i da budem prvi koji bi ga ugradio na ovakav model.
Geret već leti Warhawk-a sa MVVS-om 45 i sa reduktorom, a John zavržava svoj CARF Mustang sa KOLM motorom od 130 ccm i naravno prenosom.
U razgovorima predlažu mi da stavim MVVS motor, ali boksera od 116 ccm. Time bi Thundebold mogao da vrti četvorokraki skoro slala propeler od 30"!!!
Za model sa rasponom krila od 102" prava skala mera propelera je 30,5".
Ljudi su već merkali kako bi to moglo da stane u Meister-ov kapotaž...
No, mislim da je od te priče nema ništa, nego da ćemo se mi ipal držati motora od 80 ccm. Sa tim motorom četvorokraka elisa bi bila 26 - 27"...
Šta će biti od svega - videćemo... "Pregovori" još traju...
Što se tiče izrade modela, polako se primičemo staklenoj tkanini. Sad već više nema mnogo posla oko modela, još malo gitovanja, poklopac za prekidače, možda je najveći posao na trupu karman...
Znači, imamo zagarantovano još najmanje par meseci uživanja. Bilo bi lepo da promocija modela bude za Warbird Day...
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version