RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
mala pomoc
sova:
hvalana pomoci to mi je ljubimac ne znam zasto, a u sastavljanju je jedan originale hk450 !
pericamitic:
Stavi esky servo, a potom smanji delay na minimum 0. malo povecaj limit. Ovo bar kod mene radi, pri naglom dodavanju gasa malo zanese i odmah se vrati. Gyro je dobar za sve pare :)
Jos nesto, proveri tail rotor kada ga ukljucis da li je na 0 pitch. Moguce je da se tail servo malo pomerio.
sova:
kais je bio dovoljno zategnut,servo sam stavio esky original jedan i isto se desavalo ,stavim drugi i sasvim druga prica trese al toliko malo da je to i neprimetno.a problem je bio necete verovati u vezi izmedju serva i gyro na prvom i drugo servu zica i konektor nisu uopste bili lepo spojeni dobro sam ja na kraju i prosao bez veceg defekta,samo sam malo vrhovima krakova dodirnuo zemlju i izgrebao vrhove i pocepala se ona plasticna folija a moglo se svasta desiti da je bio vise u vazduhu!!
Danijel:
PICH CURVE
000% ovde ako je 0 nikada ti u +10 nece biti tacno 100
025%
050%
075%
100% ako prvo odredis +10 da je 100 nikada neces dobiti gore u -10 da bude 0 ovo iz iskustva
Inace ovo ne moze ovako da ide, ovi parametri se dobijaju prema uglu elisa tj -10 i +10 pa dobijes ovde odredjene vrednosti
ovo ovako daj boze da helikopter poleti.
Odredis ugao od -10 to ti je vrednosta kod tebe 0, to moze da bude bilo sta 5, 10, 30 itd
odredis vrednost +10 to je kod tebe 100
sad malo matematike
posle cega od vrednosti +10 oduzmes vrednost-10 dobijenu vrednost podelis sa 2 i dodas vrednost -10 = dobijes vrednost koju upisujes na sredini gde je tebi 50%
ratep:
") nista mi nije jasno...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version