RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

mala pomoc

<< < (10/11) > >>

pericamitic:
Gledaj da ti uspe, pa da onda radis seriju svima za dz. Evo ja cu da budem prvi!  :big smile

ivanmagd:
Ok, svi se razumete u helikoptere, ima li neko ko bi meni objasnio kako da pravilno i uspesno natrimujem heli i kako da napravim prvi let, od skoro sam vlasnik hk 450 gt i osim dobre volje nemam nista. pozz

Gatti.Gatozza:
Ja sam pratio uputstva ovog tipa, ispostavilo se da su ok.

setting and checking pitch part1 rcheli setup

setting and checking pitch part 2 rc heli set up

setting flybar paddles and blade tracking

Samo, kada budeš radio blade tracking nemoj nikako da radiš ovako kao on (lice u nivou elisa). Može da se desi da se otkači i da te udari tamo gde nikako ne bi smelo. I ja sam prvi put radio kao on, a onda se desilo nešto zbog čega to NIKADA više neću tako raditi, luda sreća da nije bilo nikakve povrede a ni štete na okolini.

ivanmagd:
Pregledao sam ja sve ove snimke, i iscitao dosta toga ali opet ne smem sam da ga poletim i ne zna jesam li dobro podeso sve, znam da me i najmanja greska moze kostati i jednostavno mi treba neko ko je sve to prosao. Pozdrav Ivan

pericamitic:
Nije helikopter problem, nego si ti sto razmisljas "sta ako?..." .
Prvo moras da se opustis, zatim da razmislis sta ti je cilj (hover ili samo da se podignes i spustis), pa ako se skockas u glavi ti probaj. Mali ciljevi su tajna uspeha.
ps: ima rezervih delova i sve se da namestiti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version