AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

FPV videos

<< < (4/14) > >>

djbojan:
Nije nesto ali dok ne nadjem resenje za cistiju sliku, a i vreme da se malo popravi,

ovde je cak i jedan nesrecan slucaj,  pukla mi baterija u stanici, poludeo sam, prvo sam mislio da ne hvata signal i da ima smetnje,

a u stvari LIPO baterija nije punjena 2 meseca a skoro svaki dan letim, problem je bio u firmware-u na Turnigy 9x koji je imao bag

sa prikazom napona baterije

sreca pa easystar izdrzava sve, i steta je minimalna, slomljene 2 rukice od 9 gramskog servoa , jedna na eleronu a druga koja je nosila kameru, cak nije ni

skroz pukla

Koju kameru da kupim u granicama normalne cene i kako i preko cega snimate ove snimke sa OSD ?

uzeo sam usb karticu za video nadzor, ali je losa slika dosta, a i kamerica mi je za video nadzor

ak:
Dobro si prosao sa baterijom.

Ova kamera ti je odlicna, trenutno "best buy".

Ja koristim Aiptek MPVR kamkorder (tj. njegova zamena za evropsko trziste) koji sam jedva nasao posto je matora kamera.
SD snimci na zemlji mu nisu najbolji ali su zadovoljavajuci i ne prekida snimanje kod loseg signala sto je bitno.
Istovremeno ga koristim i kao backup screen ako otkazu cvikeri a i za kopilota.

Goran Scekic:
Podgorica, FPV domet 1.560 metara
Kontrola leta uz pomoc Sase Capunovica...

ak:

--- Quote from: Goran Scekic on May 23, 2012, 07:29:46 PM ---Podgorica, FPV domet 1.560 metara
Kontrola leta uz pomoc Sase Capunovica...

--- End quote ---
Odlicno
Koji je to model i koji OSD?

Goran Scekic:
OSd Cyclops,
Model Pelikam

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version