RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

KARIKLIC ZA RIPLIJA...

<< < (2/3) > >>

SaleR:
A evo i slika "pobegulje"...

Sale

chupko:
E evo situacije iz mog ugla.Avion je posle dvadesetak minuta bio toliko visoko na nebu da smo ga Coka i ja jedva locirali na nebu.Malosmo ga vijali po batajnici(mislim samo da nepadne u neki kokosinjac nedaj Boze na coveka) na kraju smo izasli na novi novosadski put.Kada je avion potrosio gorivo(posle dobrih pola sata)poceo je da se polako spusta kao jedrilica.Pozvao sam Ivana koji nije mogao da veruje da "mustang"jos leti i da je na putu za Novi Sad.Posle desetak minuta avion se spustio nize (u jednom trenutku je leteo  pravo ka nama) a onda napravio zaokret za sletanje i u maniru pravih majstora rc pilota sleteo.Do duse u kukuruz ali Boze moj sobzirom da je sam pilotirao ocena: odlican (5).Avion je Ivan posle vestog preskakanja ograde vrlo brzo nasao.

SABURO:
...prosto ne mogu da verujem da je cak toliko daleko otisao... koliko daleko bi otisao da je isao pravolinijski...
 :o

chupko:
Mozda do Novog Sada koliko je krugova napravio.Nego koja je to verovatnoca da je pao(spustio se)tik uz auto put.Mogao je da padne bilo gde na mestu Panonskoga mora.Ma mora da je Kariklic ugradio auto pilota

banga:
sreca u nesreci

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version