RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Kyosho Jetstream 1000
bully:
moze neki video sa novim setovanima da vidimo kako cepa begej,inace cestitam na prinovi camca i nek ti priusti mnogo uzivancije , (yay) :)aplauz (res) (pijemo) oo)) ()-()
djbojan:
Hvala,
snimicu ovih dana, mada me mrzi da vucem kameru kad idem na vodu,
mada juce sam pazario pentu, tomos 4ks, donesena iz nemacke, dosta je matora ali ocuvana, prvi vlasnik je slabo koristio.
Samo sam se razocarao u ove elise, jeste da camac ide kao lud, kao da ga neko sutne, potis ludacki! (:sok:)
ali malo jaca trava i lomi krakove elise, evo vec 3 sam odvalio, doduse 1 je polomljena kad mi je uleteo u trsku pored obale,
nisam video da je tako blizu, bio sam na obali.
bully:
pa probaj da nabavis metalnu ,mislim da sam video na nekima od sajtova sto postavi Adam kad ide u shoping,to bi sigurno resilo problem lomljenja a i ostre su do bola......iscekujem video.pozzzzzzzzzz (res) (pijemo) ()-() (yay)
alpha:
Sta ce biti sa osovinom npr. ako pri udaru ne pukne elisa?!Mislim ako stavi metalnu!
djbojan:
A pa nece valjda da se uhvati u celicnu mrezu, ona elisa koja je bila na camcu kad sam ga kupio je ov cvrste i kvalitetne plastike, a ove kineske su shit, lako pucaju pri udarcu o recimo trsku ili malo guscu travu.
Sve u svemu ako neko ima link gde da kupim metalnu elisu 4mm osovina a precnik cele elise da je 42mm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version