RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

kds 450 s

(1/3) > >>

bora61:
Guglam ceo dan i ne uspeh da nadjem toliko obimne
literature, video materijala za pravilan set-up ovog modela,
kao sto ga ima za Belt Cp v2?
Da li to znaci da je ovaj helish u startu toliko bolji od cp v2 ?
Hvala.

zajko:
SET-UP je fabricki original, sve doterano fabricki u kutiji...
Najgora varijanta je kad, kao pocetnik iz prevelike brige uzmes da cackas nesto po svom ljubimcu, pre poletanja ili voznje i onda sve poremetis...
kad je RTF ReadyToFly varijanta, kao sto je ova, ne treba nista dirati, dok se ne ukaze neka potreba, nakon nekog pada ili ostecenje.... zamena delova...

Evo jedan dobar manual sa dpbrim opisom i slikama

http://www.rcbuyonline.fr/objets/KDS/KDS450S/450S_user_manual.pdf

evo jos jedan

http://www.kdsmodel.com/script/News/manage/webedit/uploadfile/450SV%20manual.pdf

a evo i jedan od video snimka... kad se izvadi iz kutije do prvog poletanja

ovakih snimaka ima ziliooon na www.youtube.com

pozdrav Zajko

bora61:
Hvala Zajko.

Jos nista nisam odlucio,
Vecita dilema Kds450 s vs Belt cp V2.

Gledam na strani , Kds je slicne cene kao kod tebe u ngd.
Belt cp V2 na strani je skoro 100€ jeftiniji.

Nemam pojma, a sto vise gledam sve sam nervozniji.

pericamitic:
nemoj se mnogo razmisljati.Iako je meni licno Esky drazi, KDS je ovde kod nas bolji izbor. Razlog, jednostavno nabavka delova. Dosta delova za kds450 koji se uglavnom lome ( a lome se sigurno) su na glavi rotora (elise, featherin shaft, osovina, flybar...) a za nju odgovaraju i delovi od align trex450, hk450 i mogu se naci novi i polovni.
Belt sa druge strane ima plasticno telo i glava rotora je dosta drugacija, delova ima kod nas ali su dosta skuplji i ovde kod nas i ako narucujes.
Sto se mene tice u letu su prakticno isti.

bora61:
To je ok. Jos kad dodam mali review koji je odradio JRtopil ( osim ako nije reklama) nema mnogo dvoumljenja.
Ostaje mi problrm simulatore.
Esky mogu da nakacim na simulator, a da li predajnik Kds-a ima port sa simulator, nemam pojma.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version