RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

kds 450 s

<< < (2/3) > >>

pericamitic:
Pazi ni kds nije nesto ako je u plastcnoj verziji tacnije u tom slucaju je manje vise isti ako ne i losiji nego belt cpv2 , mislim da je oznaka tog modela KDS450s, a dobar je KDS450sv.
POgledaj na forumu da li jos neko prodaje HK450.

jrlotpi:
Stp se tice KDS lako se kontrolise ,sto je bitno za pocetnika jos ako je sa Fly mentorom dosta pomaze da se stabilizuje lebdenje u mestu, u odnosu na E-Sky koji sam imao prilike da letim i honey ... je neuporedivo bolji  predhodnici imaju otklone elisa samo 7 stepeni sto te ogranicava za kasnije neko letenje ,
moj izbor izmedju ta tri je KDS.
Trebas pitati Zajka da li ima vremena da poleti svoj KDS u Maloj I.i da vidis na delu kako malisa leti to ti je najbolji pokazatelj.
Pre prvog leta moras dosta leteti na simulatoru da bi imao uspeha u realnoj situaciji,a kad savladas simulator do pefekcije onda mozes da se upustas u kupovinu i ozbiljnijih masina.

Danijel:
Ja sam sad jedan belt podesavao elise idu do 10 stepeni, a vozio sam kds
po preformansama oba su u istom rangu samo su nijanse u pitanju

Belt
Ima kuciste plasticno sto posle pada ostane celo u fabrickom stanju
glava belta je kopija Thunder Tiger mehanike sto i nije tako lose

KDS
Kds je kopija glave trex sto je odlicno
ima gyro koji je za 2 nijanse gori od e-sky
ima aluminijumsko kuciste koje je jako lose i tanko  pri padu celo kuciste se iskrivi
motor kod kds-a je kvalitetniji po izradi, ali je kod belta snaga motora jaca

ovo sam ja zakljucio na osnovu voznje jednog i drugog u fabrickom stanju

ostalo na ova 2 helikoptera je sve isto

Bitno je samo dosta truda kako bi se podesili i belt i kds da bi to nekako letelo

Jos nesto kod nas su delovi za kds dosta skupi dok za belta su dosta jeftini
npr cela glava sa osovinom u aluminijumu za kds kosta 80eur kod nas
dok za belta kosta 30eur

Ja kada sam poceo da vozim helikoptere poceo sam od svih modela e-sky samo zbog delova
naravno tada nisam znao da postoji simulator phoenix
ceo komplet prazan belt sklopljen fabricki kosta 9000 din

U letu nijanse su u pitanju  i jedan i drugi su srednja zalost ali za pocetak nisu losi neke osnove hoverovanja i letenja mogu da se savladaju
oni su toliko zvrndavi da posle kada bi presli na neki bolji helikopter imali bi osecaj da sam leti.

pericamitic:
Sve sto si rekao je tačno, ali glava rotora nije bas 80e za KDS. Odgovara kompletno sa HK450.
Sra.e kod belta je to sto i ako ga utrimujes posle par letova ponovo se mora podesavati.

Danijel:
Ja sam ih imao i posle dosta letova isto je kada ga utrimujes jednom to je to nema razloga da se tu nesto menja samo ako ti to nisi dobro podesio

A ja nisam cuo da kod nas ima da se kupi glava od hk450
Kod nas glava od kds-a kosta 80 eur a od hk koliko ja znam nema da se kupi A odgovara jer je i hk kopija t-rex
Inace kds je 28x Bolja kopija t-rex a nego hk.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version