RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
EXFC Znojmo ..... aj da idemo :)
zajo:
http://exfc.eu/
12. - 14. 08 . 2011
Авионска карта до Прага ми е около 300е и плус од тамо до Знојмо још нешто. Виена је ближе али некако скожено ми звучи. Ја идем сигурно-добро90%. Веч двоица са ауто мени се исплати.
Тамо има камп где можемо да кампуемо бесплатно(то би ја радио) или да наџемо смештај у Знојмо.
Има неко заитересован ?
zajo:
Ај да почнем полако и да видим како че да иде са фоткицима.
Кад сам стигао један дан прије почетка, веч су у велико трајали тест летови
IDO је неверојатано љубазан и позитиван лик
Видео сам свакоразне приколице
Tommy Dee кои знамо из Total Flying епизоде је веч краширао- слетео на кабину и гениално је то санирао :big smile
SABURO:
Zajo odlicne fotke..i vidi se da je takmicenje bilo izuzetno jako s obzirom na imena pilota.
Za one koji ne znaju upravo je Ido Segev osvojio prvo mesto, Gernot Brukamnn je drugi, a treci je takodje lik iz Austrije Wolfgang Krahofer..
(res)
()-()
zajo:
--- Quote from: SABURO on September 04, 2011, 04:50:36 PM ---Zajo odlicne fotke..i vidi se da je takmicenje bilo izuzetno jako s obzirom na imena pilota.
Za one koji ne znaju upravo je Ido Segev osvojio prvo mesto, Gernot Brukamnn je drugi, a treci je takodje lik iz Austrije Wolfgang Krahofer..
(res)
()-()
--- End quote ---
Тачно. Мои омиљени Martin Branmyler завршио чак 8-сми mmmm
Овај је лик имао генијалнан начин за добијање поене код судие :big smile
Kranhofer
Још фотке и приче долазе ускоро( да ручам :) )
SABURO:
--- Quote from: zajo on September 04, 2011, 05:13:40 PM ---Овај је лик имао генијалнан начин за добијање поене код судие :big smile
--- End quote ---
Mislis zbog Pitts-a 12? :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version