RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

EXFC Znojmo ..... aj da idemo :)

<< < (2/4) > >>

zajo:

--- Quote ---Mislis zbog Pitts-a 12?  veliki osmeh
--- End quote ---
Ма брате, баш сам на тебе мислио и цело време покушавао да ухватим Pitts и цурицу али онај мајмун увек улазио у кадар (--<<--) . Лик је опако летео свака част (res)
Идемо даље

Било је зачудујучи велики број цурице за RC натпревар
Иdo није имао срече мислим  :big smile имао невоље. Power box му је рикнуо и зезала га пумпа за дим. Није могао да седне, нонстоп је нешто поправљао на модел. Исто и једанпут јак бран на ветар је почео да дува баш кад је почео да ради 3D на секвенци али одлично се снашао.

zajo:
Craig iz UK ( усвари из јужне Африке али живи у Енглеску) краширао је лоше на квалификацие. Прениске flat spin-ове, полотска грешка.

Ондак старе манге попут Мирчета узели су модел и цело вече радили на њиме. Рано ујутро тест летење

Завршио је 10-тти. Он је једини кои је био и на Амерчки и на Европски EXFC. Освоио најбоље место од Енглезе а налош пилот. Имао је добро осмишљен freestyle и навише искуство.

Овај нису ни покушали да саставе :big smile тоталос :pop:

Ма то се зечас закрпи

И само још 170кубика мотор, 16сервоје, powerbox и триста остали ствари и готово :)aplauz

70% Кrill и то Yak55 i SU29 скоро све. Te Krill stvарно су ураџене као праве авионе, страва.
Овај је био једини електро

На финале су исто овеко стајали и могло је са њиме сликати причати и остало
 Ај идем да летим па продужимо за кратко (pijemo)

saxpg:
Uhhhh, kakvih je ovdje masina bilo!
Zajo, svaka cast, mora da je bio dozivljaj.

magic:
Tako zelim da vidim ovako nesto uzivo ali ove godine nije moglo jer sam upravo u to vreme bio na odmoru. Nadam se da ce biti neka sledeca prilika a ti Zajo pisi sve cega se setis i kaci sve sklike koje imas!

poz

zajo:

--- Quote from: saxpg on September 04, 2011, 07:07:23 PM ---Uhhhh, kakvih je ovdje masina bilo!
Zajo, svaka cast, mora da je bio dozivljaj.

--- End quote ---
Како не, неверојатан доживљај. Обзиром да се оддржава једном у две године баш сам сретан што сам могао отичи.

Један џет. Али прочитао сам да следечи викен било је Jets over Model Citty

Bruckman изненадио све са његов нов модел-прототип из krill extra330 и још неке ознаке

Tomy Dee сломио је вертикалац на квалификацие са овацие из публику. Погледајте на 5:20

Кад је светио да се није квалифицирао истурио се на легендарна 50cc EF ехтра и опет овацие

Сви су се накупили около модел као да је бог зна шта

Ондак је Brucman извадио свои 50cc Yak55 и летио незнам-немогу да опишем. Тommy му је предложио да лете заједно и пристао

нелети са њима, он није нормалан :big smile

Негледате дупло, то су тимове у формацие из Гермаие и незнам одакле су били други. Требало је да се такмиче али отказали су пуно. Летели су редовно.

Било је и пуно стиропорца, 3D хелие и летило се нон стоп и цело вече са светлама. Ујутро пробуди ме неки бензинац  6e
Иначе Model Citty је прекрасно место. Има ресторан са јефтино пиче и јело, одличне тушеве и вц, бунгалове и камп. Налази се на благу висорамнину и сварно је прелепо.
Ido је заслушено победио. Кад је завршио са финални лет руке су му тресле као првпут да лети. То ме баш изненадило.Плакао је као беба кад су га прогласили за шампион. Bruckman је потфрлио у задњи лет и сам признао о томе. Martin има специфичен стил и добијао скроз различите поене у зависност од судие. Био је тречи и кад се судие смениле пао на 10тто. То каже да укус ипак има улогу у суџење. Ја ипак свачам овај тип натпреваре као шоу и славење на иновативно неограничено летење више него натпревар.
Ево пар видое па остало можете сами проначи:

(pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version