RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI
HK450 pomoc
ratep:
O boze sta sve nece da izmisle, samo da bi sebi jos vise zakomplikovali....a da je pera otisao pravo u prodavnicu...kupio dobar servo i gyro...
Drot@:
Posto ne mogu da postujem u kupujem prodajem pitacu ovde. Da li neko ima i prodaje onu malu spravicu sto pisti kad opadne napon bateriji zbog sigurnijeg leta. 3s baterije koristim.Moze u pm
matovic:
--- Quote from: Drot@ on August 25, 2011, 02:21:54 PM ---Posto ne mogu da postujem u kupujem prodajem pitacu ovde. Da li neko ima i prodaje onu malu spravicu sto pisti kad opadne napon bateriji zbog sigurnijeg leta. 3s baterije koristim.Moze u pm
--- End quote ---
Imam ja 3S lipo cutoff modul.... stoji mi bezveze vec jedno godinu dana, nov! Poklanjam ti cim se vratim sa odmora... ako mozes da cekas 2 nedelje :big smile
Ja sam u Zemunu pa ako si u blizini javi se na PM da se dogovorimo (pijemo)
vexnemanja:
Ajde da pokusam da ti pomognem :) posto sam i ja imao slican problem. Definitovno moras ziroskop da sredis sa zalivanjem lepka i sundjerom, pa onda ja sam na dx6i stelovanje ziroskopa podesio 0: 53% 1:53%. to je mala osetljivost i vibracije ce da prestanu, ali treba probati sto se tice malo agresivnijeg letenja. pozdrav :)
todor:
Imas trnutno u KUPUJEM/PRODAJEM povoljno gyro raznih vrsta, pa vidi da pazaris neki kvalitetniji.
Ja imam GY520 Futaba gde je ugaona osetljivost (mah 800 ) dosta veca od npr Aling 780 (mah 500), i desavalo mi se da mi se rep
trese, ali prilikom smanjivanja osetljivost na oko 30% prestalo je sa podrhtavanjem repa.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version