RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Galeb G-4

<< < (5/13) > >>

scirocco:
Izuzetni modeli na klipovima,Po meni Galeb izgleda odlicno,nadam se da cu biti u nekoj prilici da vidim kako leti.Samo napred odlican projekat.

divian:
Nadam se da cu i ja moci videti jednom uzivo neki Jet model  :big smile

Sava:
Polako, ali sigurno odmiču radovi na G-4. Usisni kanal za vazduh obzirom da je od balze  tanak napravljen je ojačan gustim epoksidom

u međuvremenu stigli su stajni trapovi koje su majstori iz Čačka odradili za desetku.

ceo model ja sada šaren kao detlić od tri vrste gita. Svaki je druge boje iz razloga lakše obrade, tj. šmirglanja, a šmirgla se do besvesti. Nikada nije dobro, da nemože bolje.

Ovih dana sledi farbanje akrilnom polu-mat bojom. Dominantna je siva boja sa maskirnom zelenom, šara koju je imao i avion u eksploataciji JNA.

i još malo slika iz drugog ugla

mehanika zajedno sa pogonom je van modela zbog farbanja

Ovih dana radim na kalupu za kabinu, za prvo vreme kao što je rečeno biće obojena svetlo plavo sa metalik ojačanjima. Ubrzo ću završiti alat za providnu kabinu. Da li će se i otvarati - videću.

Do ponovnog javljanja pozdrav iz Mitrovice.

Sava:
Uspeo sam da privedem kraju radove na kalupu kabine te sam odlio kompozitnu kabinu

isto samo iz drugog ugla

sada nije daleko ni alat za providnu kabinu, ali o tome nekom drugom prilikom

sova:
ako treba neka dokumantacija od g4 mogu pomoci ,radim u susednoj eskadrili pa mog zamoliti drugara za vazduhoplovna uputstva od g4

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version