RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Traxxas E-Maxx 3906 Brushless
mantagt:
Trx sa novim baterijama koje zbog nosaca motora ne mogu normalno da legnu u leziste, pa sam ih stavio na kant dok ne namontiram nosac za jedan motor (trenutno je za dva motora). Posto mu je sasija malena i tesna razmisljam o kupovini "long wheelbase" sasije, tako bi dobio i mesto i stabilnost...
I proba rasvete... Za sad je samo prilepljena sa trakom i ceka novu masku jer sam ovu razbucao...
todor:
Koliiko vremenski mozes da vozis sa tim baterijama, neka normalna voznja?
Jel si rasvetu povezao na posebni kanal ili imas ono on/off?
Pozdrav
nectar:
--- Quote from: mantagt on August 11, 2011, 10:16:22 AM ---
I proba rasvete... Za sad je samo prilepljena sa trakom i ceka novu masku jer sam ovu razbucao...
--- End quote ---
Super su svetla. Vidim da imas i zadnje pozicije. Moze nesto vise informacija o osvetljenju? Mozda i neka slika "po danu", kada nisu ukljucene.
mantagt:
--- Quote from: todor on August 11, 2011, 06:01:56 PM ---Koliiko vremenski mozes da vozis sa tim baterijama, neka normalna voznja?
Jel si rasvetu povezao na posebni kanal ili imas ono on/off?
Pozdrav
--- End quote ---
Juce sam vozao oko pola sata mesano i jos ima struje i moze jos sigurno 10tak minuta, a mozda i vise...
Rasveta je vezana na posebnu bateriju od 4.8v i u mraku bas dobro svetli i osvetljava, inace ove diode rade na 4.8 do 6v...
To su ove: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=17897
mantagt:
--- Quote from: nectar on August 11, 2011, 06:16:41 PM ---Super su svetla. Vidim da imas i zadnje pozicije. Moze nesto vise informacija o osvetljenju? Mozda i neka slika "po danu", kada nisu ukljucene.
--- End quote ---
Info na linku sa predhodnog posta, a slika ne moze jer je zasad prikaceno trakom i ne izgleda lepo... Kad budu ugradjene kako valja bice i slika...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version