RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
losi lst2 elektro
jovanovic28:
vlada.bgw:
E to se zove setup :)aplauz ()-()
jovanovic28:
Je li neko imao dodira sa ovim:
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_1652_1653/products_id/13268/n/Racers-Edge-Differential-Locking-Putty
U pitanju je pasa/git velike gustine a upotrebljava se za blokiranje diferencijala.
Moja dilema je ... da li bi moglo da dodje do neke havarije tipa .. pucanje zupcanika u diff ili sl. pogotovo na monsteru?
Bigneda:
a sto bi to radio kad imas nenormalno gusta silikonska ulja koja se ne koriste u normalnim modelima a dobices skoro zakljucan diff, a podmazivanje i eventualni problemi pri skretanju ce biti daleko manji nego kao kod zakljucanog ?
Sve preko 50000 od silikonskih ulja je nenormalno gusto i ponasa se kao zakljucan diff, jedino ako pravis nekog crowlera pa kod jako sporog kretanja ima razlike, na punom gasu veruj nema sanse da primetis razliku ;)
A ako ti bas TO treba imas i kod nas jeftino resenje da ne cekas da ti ovo skigne :) napunis diff moment lepkom i eto ti blokade za sva vremena, a ako nadje snesto sto ga rastvara mocices eventualno i da se vratis na silikonsko ulje :)
jovanovic28:
Citao sam negde temu o silikonskom ulju, gustinama i kako uticu na preformanse, mislim da si ti pisao ... reci mi koje ulje da uzmem za mog monstera, nasao sam losijevo silikonsko od 90000wd, jel to pregusto :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version