RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2008
IVAN3D:
--- Quote from: uzvarb on September 25, 2008, 09:11:22 PM ---Najbolja okupljanja su uvek bila tipa letackog dana , koja su osmisljena kao druzenje bez ikakvih obaveza takmicenja. Mnogi modelari i nece da dodju na takmicenja jer su pocetnici i verovatno razmisljaju da onda nema sta tamo da rade. Bilo je i takvih vrsta skupova pre nekoliko godina u Novom Sadu pa je ishod bio u mnogo manjem broju gostiju. Cinjenica je da je sad i mnogo vise ljudi u ovom hobiju, ali definitivno sam vise za varijantu druzenja i odmora na aerodromu , nego napete situacije oko takmicenja.
Pozdrav svima i vidimo se u nedelju na aerodromu.
--- End quote ---
Ljudi shvatite da je i to "takmicenje" opustenog karaktera i da je potpuno neobavezno a i takvo ipak cini uslugu svima jer ce upravo postici suprotno od gore navednog jer ce ljudi imati prilike da vide i nesto sto nije samo uobicajeni letacki dan a sve je zabavnog karaktera!
Uostalom neka mi neko navede neku kategoriju modelarstva koju takmicenje nije popularizovalo!?!?
Znaci samo opusteno i da se lepo provedemo!
Ivan Djeorgievski
robi:
da se ja malo nadovežem !!!
bilo kakve vrste takmičenja (mislim isključivo na helikoptere)nemaju smisla...ovo što mi znamo u odnosu na one "vani" je nažalost vrlo malo !!!
ali zato oni "vani" nemaju smisao za zaje...ciju,druženje šampite(preporučam se),nego samo za nadmetanje,a to nam netreba!
SABURO:
--- Quote from: robi on September 25, 2008, 09:59:46 PM ---ovo što mi znamo u odnosu na one "vani" je nažalost vrlo malo !!!
ali zato oni "vani" nemaju smisao za zaje...ciju,druženje šampite(preporučam se),nego samo za nadmetanje,a to nam netreba!
--- End quote ---
Apsolutno se slažem sa napisanim, zato i ovo "takmičenje" nije obavezno i neće imati karakter ozbiljnog takmičenja već opuštenog, kad malo pogledamo, prošle godine je bio vrhunac proletanje ispod limbo-a, a kamoli nož, inverzni let, etc. U svakom slučaju nemojte se cimati oko ovog pitanja...
Što bi mi mladi rekli, samo opušteno.
;)
poz
magic:
Stvarno ste bre neozbiljni sa tim sampitama!!!
Ja se prijavljujem za brzo ispijanje krigle piva! (sto veca to bolja)!
Pozdrav
SABURO:
--- Quote from: magic on September 25, 2008, 10:42:06 PM ---Stvarno ste bre neozbiljni sa tim sampitama!!!
Ja se prijavljujem za brzo ispijanje krigle piva! (sto veca to bolja)!
Pozdrav
--- End quote ---
... magic izazivam te na ispijanje XXXL krigle kod Radeta u kafanici, naravno nakon skupa, kako mi svaki let ne bi izgledao inverzno!
;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version