RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2008
Lazo:
Pa znas sta, norrin radd, ma sta to znacilo. Ovo je zamisljeno kako je zamisljeno. Prosle godine je savrseno funkcionisalo, i svi jedva cekaju da se ponovi. Mi imamo za toliko.
Ako imas ambicija da se "kod nas" dogodi "nesto ozbiljnije", onda stisni petlju, pa nas sve izbrukaj takmicenjem u tvojoj organizaciji. Nece ti trebati puno. Tek po nesto. Desetak sudija sa licencom uz pripadajuce dnevnice. To sa dnevnicama djene-djene, ali sa licencama!?! Pa nagradni fond, pa, smestaj, pa ishrana, pa sve-se-sponzori-pobise-ko-ce-najvise-da-se-isprsi, pa dozvole, pa osiguranja...
Mozda gresim, ali cini mi se da nikada nisi bio ni blizu takvim organozacijama. To ti je zubna bolest moj prijatelju. I nemoj, molim te, da ovo shvatis kao polemisanje, i kao nameru da se zameramo. Naprotiv.
Znaci - namera nam je da se zabavimo, i iz petnih zila radimo na tome. Ovog puta je takmicenje samo deo zabave.
Pozdrav
mirce:
Ko je Norrin Radd? Ajd' predstavi se...majke ti....
Dokle vise "ozbiljni" modelari iza pseudonima. Dajte vise da znamo ko je ko.....
Pozdrav
Mirce
SABURO:
--- Quote from: norrin radd on September 25, 2008, 04:09:27 PM ---Ne znam odakle mi ideja da se kod nas moze odigrati nesto ozbiljnije od brzog jedenja sampita...
:)
--- End quote ---
Stvarno ne znam čemu ovakvi komentari, u svakom slučaju naša vizija skupa se neće menjati. O ozbiljnijim takmičenjima ne možemo razmišljati, jer zaista za takva takmičenja treba ozbiljna finansijskom podrška + još mnogo kockica koje trebaju da se poklope, većinu ih je nabrojao Lazo. Zato nemojmo o toj temi više da pričamo.
Cilj svakog pa i ovog našeg skupa je da se svi lepo okupimo, letimo, družimo, zabavimo, razmenimo iskustva...jednom rečju, da živamo. Uostalom svi koji su se prošle godine prijavili za "takmičenje", mogli su makar malo da osete čari takmičarskog duha i auditorijuma koji je dodatno nabijao adrenalin. U svakom slučaju jedan jako lep doživljaj koji je pozitivno ocenjen od strane svih posetilaca.
Pozdrav
uzvarb:
Najbolja okupljanja su uvek bila tipa letackog dana , koja su osmisljena kao druzenje bez ikakvih obaveza takmicenja. Mnogi modelari i nece da dodju na takmicenja jer su pocetnici i verovatno razmisljaju da onda nema sta tamo da rade. Bilo je i takvih vrsta skupova pre nekoliko godina u Novom Sadu pa je ishod bio u mnogo manjem broju gostiju. Cinjenica je da je sad i mnogo vise ljudi u ovom hobiju, ali definitivno sam vise za varijantu druzenja i odmora na aerodromu , nego napete situacije oko takmicenja.
Pozdrav svima i vidimo se u nedelju na aerodromu.
SABURO:
Kao što rekosmo, niko nije obavezan da se "takmiči", jednostavno to je sve stvar dobre volje učesnika na skupu.
;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version