RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2008
marko:
Ajde okacite neke fotke i video snimke.
n3mke:
Evo vratih se i ja sa skupa. Bilo je super, organizacija je bila odlicna a zabava jos bolja.. Bilo je svega, lomnjave, lepih letova, nagrada.
Ja nazalost nisam uspeo da letim na skupu jer sam model sklopio bas kada su aerodromom poceli da lete dobitnici nagrada.
Posle toga nekolicina nas (panther, leonardofibonacci, jedan moj drug i ja) se uputila ka uscu ne bi li se oprobali :) evo snimka sa telefona.. los je jbg
http://www.youtube.com/v/cs49HVzxhe4 nadam se da sam opravdao nagradu koju sam dobio :)
n3mke:
ajde da budem prvi koji ce postaviti par slika
marko:
Mislio sam fotografije ili video snimke aviona u vazduhu!
Valjda je bilo neke akcije?!
magic:
Hteo bih ovom prilikom jos jednom da se zahvalim organizatorima na odlicnoj organizaciji i redu koji je postojao kod letenja. Takmicenje je kao i prosle godine unelo dodatnu draz, ali vidi se da se leti mnogo bolje. Svi napeduju kada je letenje u pitanju.
Jos jednom zelim da podvucem da je organizacija jednom ovakvog skupa izuzetno zahtevan posao i iziskuje jako puno ulozene energije, rada i truda, a toga je danas bilo ulozeno u ogromnoj kolicini od strane nekih ljudi. Hvala Vam!
Svaka cast, ja sam se divno proveo i prvi put danas leteo Oxalysa :) koji je btw fenomenalan.!
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version