RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

RC LETENJE BEOGRAD 2008

<< < (14/20) > >>

IVAN3D:
I ja zelim da se jos jednom i ovim putem zahvalim organizatorima i sponzorima jer su odradili lavovski posao i sve to za nas jer su to dobri ljudi koji vole modelarstvo i vole druzenje!
HVALA VAM!!!

Danas je bilo jako lepo i mogu vam reci da sam bas dugo cekao ovaj skup mada mi je jako zao sto sam imao nezgodu sa helikopterom a toliko sam zeleo da ga bas dobro letim i da vam na taj nacin pokazem koliko sam napredovao za jako kratko vreme jer znam da postoje ljudi koji na neki nacin prate to sto radim ali idemo dalje to su helikopteri i to se desava i najboljima!
Ono sto mi je popravilo dan je meni jako interesantno takmicenje u kome su se ljudi jako trudili sa modelima koji mozda i nisu najpogodniji ali to nije umanjilo njihov takmicarski duh a to je pozitivno i cini stvari interesantnim!

Takodje moram da ponovim svoje odusevljenje prema novom modelu YAK 55SP koji je danas imao tek drugi let ali je meni uspeo da dokaze da je to UBEDLjIVO NAJBOLjI MODEL koga sam ikada leteo a verujte mi bilo ih je mnogo sto mojih sto tudjih, naravno svega toga ne bi bilo da nije bilo tata Laze koji je sve to napravio i podesio iz "prve" pa je za mene probni i prvi let bio lak zadatak!

Osetno je poboljsanje u letenju kod svih i to je odlicno naravno na prvo mesto stavljam Nikolu (sabura) koji nam je i danas odrzao cas iz preciznog i prefinjenog letenja, zati primetio sam i drugare iz Subotice koji su pokazali veliko umece u 3D letenju pa samim tim vise nisam prakticno sam a to je dobro jer ce mo sada jos vise napredovati razmenom iskustva!
Pohvalio bih i helikopterase i goste iz Bosne i Hrvatske koji su prevalili dugacak put da bi uvelicali nase druzenje i trebalo bi im se revansirati odlaskom na njihove skupove!

Sve u svemu odlican dan i prelepo letenje!
P.S. Mirce svaka cast za pesme maher ste!

BRAVO ORANIZATORI!

Veliki pozdrav
Ivan Djeorgievski

leonardofibonacci:
Ima li neko, ovu grupnu fotgrafiju, u vecoj rezoluciji?

n3mke:
Cestitke Ivane na osvojenom letu!!! :)

IVAN3D:

--- Quote from: n3mke on September 28, 2008, 10:10:14 PM ---Cestitke Ivane na osvojenom letu!!! :)

--- End quote ---

Hvala!
Mada je jos bolje to sto sam od tih desetak minuta leta ultra lakim avionom bar 5 ja leteo samostalno ukjucujuci i trimovanje i sl. pa mi je to jos jedan snazan utisak od danas!
Zahvaljujem se pilotu!

Matić Dragan:
po mom misljenju do sada najbolje organizovan skup. cestitke i zahvalnost organizatorima. takodje i svim ucesnicima na besprekornom ponasanju jer bez toga ovaj skup ne bi bio ovako dobar.

veliki odziv modelara pokazuje da polako ali sigurno dobijamo na masovnosti i to me veoma raduje.
svi su veoma uznapredovali i kvalitet pilotiranja je na solidnom nivou. mislim da ce sledece godine svako
okupljanje biti sve blize i blize svetskim standardima.

jos jednom hvala na divnom druzenju

pozz dragan matic

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version