RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Ziroli JU 87 Stuka...

<< < (25/79) > >>

disljenko:
Gabore sto se tice repnog tocka mislim da treba jos gore da ide kako bi onaj deo (ploca) gde se sfavi cela konstukicja legla na letve koje idu duz trupa. Jeste da bi onda morao malo da obradis te letvice kako bi to onda prislo ali nista mu ne bi smetalo sto bi stanjio njih. Tako je i prikazano na planu da tocak stoji ravno sa tim letvama....

Evo slike kako je to neki lik uradio...mislim da ne moze drugacije...

Kad to sve montiras mozes da vidis kako malo da ojacas te dve letve s'obzirom da si ih na taj nacin oslabio. POzzz !!!!

Gabor:
oK, to, samo sam ga naslonio... čisto da vidim gde i kako to ide... moraću da ga malo upustim između onih letvi...

miša2002:
Ako si raspoložen za malo kreativnosti, evo ti jedan predlog, pri čemu ti letvice ostaju u komadu.
Da si poslao sliku ili sken plana, kao što si davno obećao, nacrtao bi ti tačno kako da to izvedeš !

Naravno, ti uradi kako sam odlučš !

Pozdrav
Miša

mirce:
Letvice od balze, do kojih ti sada dodje točak, kada budeš isplankirao trup, ti uopšte neće trebati. One služe samo da imaš vodjenje za rebra trupa.
Kad trup dobije oplatu (plank) te letvice možeš useći odseći ili šta god da treba da ti bude zgodno za montažu repnog točka.

Pozdrav

Mirče

Gabor:
Hvala svima na preporukama! O rešenju ću pisati kad dođem do te tačke  (work)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version