RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Extra 260 27% H9

<< < (26/30) > >>

Gabor:

--- Quote from: zajo on June 12, 2012, 11:10:22 AM ---Samo uzivaj Gabore, ako dobro radi samo ga leti.  Nemoj havere jos neko vreme i racunaj da je moguce da kad se razradi opet da treba stelovanje. Nebrini sve je u redu (pijemo).

--- End quote ---

Jesi gledao snimak? Jesi slušao kako motor radi?  mmmm

zajo:
Iskreno malo mi zvuci pre siromav  mmmm ne razumem se tolko, na moi RCG jos nisam pipnuo iglice  :big smile

An-2 colt:
Nadjite nekog avio mehanicara na aerodromu pa neka malo poslusa motor i proba da podesi, ima neka caka sigurno!
Nebitno sto je ovo modelarstvo, motor je motor!

Gabor:
Pre neki dan mi je stigla elisa Biela 22*10. A razmišljam da vratim igle po uputstvu, pa da vidim kako se ponaša... U svakom slučaju, u nekim momentima iskustvo modelara zna da dobro dođe...

Gabor:

--- Quote from: Gabor on June 22, 2012, 03:33:41 PM ---Pre neki dan mi je stigla elisa Biela 22*10. A razmišljam da vratim igle po uputstvu, pa da vidim kako se ponaša... U svakom slučaju, u nekim momentima iskustvo modelara zna da dobro dođe...

--- End quote ---

Pošto sam dobio negativne kritike vezano za veličinu, tj. korak elise, pre koju nedelju deda Sava mi je doneo Biela-u 22x8...
Juče sam probušio rupe i proverio sam da li treba da se balansira. Posle sam i namontirao.

Na kapotažu sam napravio mali otvor, da bih imao lakši pristup iglama za štelovanje karburatora. Nikako mi nije odgovaralo da svaki put kad treba da se šteluje, skidam elisu, pa kapotaž...
Nadam se da sa ovom elisom neću imati problema i prevelike obrtaje, a da i pri sletanju model neće biti brz?! No, sve to ću videti kad poletim model...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version