RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Sta kupiti... :)

<< < (8/11) > >>

Bigneda:

--- Quote from: Sleser on October 11, 2011, 11:35:51 PM ---Od Kyosho...pa ajde recimo ovako nesto http://www.kyosho.com/eng/products/rc/detail.html?product_id=106029.

--- End quote ---

auuuu kume pa de tu naajskupljuu pesmu !? :)

Bigneda:

--- Quote from: zajko on October 12, 2011, 12:15:24 AM ---evo primer  :

BK#1:8 4WD MAD FORCE KRUISER VE  READYSET  RTR    Cena kod Nemaca  499 Eure  Auuu ... (:sok:)
na primer:
Kod Grka 240 E  prevoz +15%  + carina + PDV Spedicija + 30%   SD "Mala Ivanca" 10%

dodje sve na 394.68 EUra      sve u Beogradu ....   znaci 20% manje od Nemaca a u Beogradu .... ako se uzme matematika kao tacna

--- End quote ---

Svabe su ubedljivo najskuplje u evropi ali imaju sve na lageru, za njim su grci sto se cena tice a u nekim stvarima ih i siju debelo ;) ima cas izuzecim i nesto jeftinije kod grka.
Za gorepomenuti primer je cena u beogradu sasvim ok, oko 370eu najeftinije se moze kupiti preko (austrija, nemacka) i ako uspete da odbijete porez a zaobidjete carinu prosli ste malo bolje ali realno za model koji se moze opipati kod nas u radnji to je lepa cena.

Ono sto je interesantno za nas po mojoj proceni bi bilo sledece: 1/10 modeli -Ultima DB, Ultima SC, TF-5, Lazer ZX5, DBX, DST, 1/8 inferno 7.5 ako ima neki preostali, ili Inferno US sports, Inferno NEO, Inferno mp9, Inferno ST US...

Najpotrebniji delovi za DBX i DST modele kojih ima dosta u srbiji a iz novijeg asortimana su, a najvise modela kojima treba podrska je iz serija Inferno 7.5 buggy i truggy.

Cene za nove 1/8 buggy-e oko 300eu a za truggy-e malo skuplje, ovo naravno vazi za standardne RTR modele. Racing kitovi su daleko skuplji i za sada nema zainteresovanih a cene se krecu oko 600-800eu za gole sasije bez elektronike i pogona !

alexaca:
Mene bi interesovao neki Inferno ST US Sport ili RR ako je pristojna cena.

Punto Abarth:

--- Quote from: Bigneda on October 11, 2011, 09:19:44 PM ---Podrzavam i svidja mi se tovj izbor, iz licnog iskustva ne bih ti preporucio NIKAKO da se igras sa strujom i vodom ! Na zalost voda UVEK nadje put. A ako si BAS odlucan za to pogledaj tutorijale na youtube-u kako se radi konzervacija i zastita elektronike od vode !

--- End quote ---

ne treba mi da ga vozim kao podmornicu, ali za kisu/sneg treba :)

magic:
Ovo bi mogla da bude sjajna prilika da se naparavi neki 2WD kup sa Ultimom SC. Cena u maloprodaji u Austriji i Nemackoj je 150Eur, sto je fantasticno za takav model. Vise puta sam pisao o prednostima 2WD u eksploataciji, tj. prakticno da odrzavanja nema sem ako nesto ne slomite i da su potrebne 2-3 baterije za celodnevnu zabavu.

A mene sta bi interesovalo, hm, pa trenutno se razmisljam izmedju MP9e, MP9 TKI2 i STRR Evo, naravno samo na struju. Jako mi se svidja kako tragi kliza stazom i generalno je masina koja ce svuda proci ali bih voleo da imam i jednog bagija u floti.

Autici od mog sina (dobro de malo su i moji  ;D), sve naravno Kyosho:

Ultima RB5 brushless 3300kV 2S
Ultima DB brushless 3300kV 2S
Inferno ST US brushless 2050kV 4S
_________________________________ (e ovde do kraja godine sigurno nesto od gore navedenog)
Mad Force VE brushless 2650kV 2S (trenutno na njemu TrackStar kombo, totalno nepotreban jer na 4S nemoze da se vozi, model ce biti konvertovan u crawler-a, vec stigao XK4042-2000kV i 18A ESC)
TF5 brushless 4200kV 2S (uskoro stize jos jedan)

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version