RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU 26, 21% size, benzinac 26-30cc...

<< < (6/31) > >>

Sava:
Pridružujem se komentaru saxpg . Što se tiče baterija, koristim isključivo NiMh i do sada nisam imao problema. Preporučujem ih, mada ništa lišije nisu LiPo baterije koje su praktično nezamnljive kod elektro pogona.
Napred da što pre vidimo tog lepotana na livadi. :)aplauz

tataBulik:
Kad već pomenuste one LiFe A123 od 6,6V, da li taj napon škodi servoima i risiveru?
Smiju li se koristiti za paljenje obzirom da je za njega napon striktno definisan do 6V? Mada se i NiMH paket od 5 baterija puni do 7V  mmmm

dimitri:
   Moje A123 baterije , neposredno po skidanju sa punjaca imaju 7.4v.Prijemniku,(konkretno ja imam Futaba prijemnike,
  R-617 FS, R-608 FS), ne smeta taj napon, citao sam dosta o tome, tako da je o OK.Sa servoima treba biti oprezan jer
  neki servoi podnose taj napon a neki ne.Uglavnom proizvodjaci RX paketa na bazi A123 baterija kazu da bi to trebalo
da bude isto kao i paket od 5 celija NmHi ili Nicad.Za paljenje kod benzinaca je vazno da ako pise da je to 6v onda ne sme
da bude vise volti.

Pozdrav Radovan.

tataBulik:
Da li je neko možda probao ili barem pročitao nešto o onom novom benzincu sa HK (DM33 od 3,8HP)?
Izrada mu djeluje dobra, cijena kao RCG30cc, ali je malo teži.
 (pijemo)

tataBulik:
Nastavilo se, poslije "male" pauze. Ipak su ovo crnogorske radne navike  (spava),  4e,  (pijanoo)

Lijepljenje blokova balse na ivicama i njihovo šmirglanje do iznemoglosti...

[img width=640

Nakon provizorne montaže šarki (standard size pin hinge "Kavan")

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version