RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU 26, 21% size, benzinac 26-30cc...

<< < (14/31) > >>

zajo:
I jedno i drugo resenje e ok. Kod mene je sa produznim kablova- na sve modele do sad bez problema. To sa cicak trakama i palenje se meni licno sesvidja. Bolje sa nkla pena i lepak bar tako je kod mene.
kill switch isto nevolim. Moze vise da zezne stvar nego da pomogne bar pored mene.
Hajde vec zavrsi i na letenje, nemogu da cekam  :big smile

tataBulik:
Ne mogu ni ja Zajo, ali šta ću kad nemam vremena!!! :'(
Ja sam i sa ovom dinamikom zadovoljan. Sad barem mogu da isprobam model na zemlji. Sve je montirano.
 (pijemo)

Miki Va:
Nastavi slobodno kablice sa konektorima ali spojeve stavi u termoskupljuci buzir  ;namig

tataBulik:
Hvala Miki, tako sam nešto i planirao nakon Zajove i tvoje sugestije  (pijemo)

Razmišljam da li da radim vanjske prekidače za baterije risivera i paljenja ili samo da ubodem baterije prije letenja ili da iskoristim neki brikovani konektor (EC3 ili sl.) pa da na taj način pravim kontakt, a da su baterije u modelu ili...??? Šta se najčešće koristi?

Miki Va:
Nema potrebe da svaki put vadis i stavljas bateriju evo pogledaj kako sam ja povezao paljenje ...
Baterija za paljenje je Lipo 2200 ide preko ubeca (na 5v) a sve to palim i gasim preko stanice sa:

ima u sebi integrisan i kill svich za nedaj boze,vrlo kulturno resenje za smesne pare, tako da ako imas jedan slobodan kanal na stanici nemoj da razmisljas -  ja sam prezadovoljan kako sve funkcionise  :big smile

I da obavezno stavi neki od onih malih meraca za napon baterije vrlo korisno da bi imao uvid o napunjenosti ,

ja sam stavio ovako - one dve zelene su za svaku celiju baterije od paljenja a u sredini je displej za napon bat. od risivera i temp. motora.

Pozz i samo napred bice to prelep model  ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version