RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU 26, 21% size, benzinac 26-30cc...

<< < (15/31) > >>

zajo:
life batria bez upeca po meni. Switch koi oces, mada naj pouzdanii je onaj koi je ustvari T konektor sa spojene zice-nemogu sad da trazim  (pijemo)
Samo napred  (pijemo)

Miki Va:
Da naravno Zajo (pricali smo) i kod mene je LiFe 2500 za transmiter bez ubec-a , ali za paljenje je LiPo jer svejedno i LiFe fula napon i obavezan je ubec -ako hoces da ti zivi paljenje  ;namig

tataBulik:
Miki, prošli put sam naručio po par voltmetara sa diodama, za LiPo i NiMH baterije i planirao sam da stavim dva na instrument tablu kao i ti (za obje baterije).
Čitaš mi misli.

Planiram da koristim dvije NiMH baterije, 2000mAh za paljenje i 4800mAh za risiver i servoe, obje 4,8V. Ovu veću sam naručio zbog straha od pada napona od servoa i mogućeg "brownout-a". Malo me je iznenadila veličina baterije, mislio sam da je manja. Teška je oko 180gr, ali zato može da se optereti sa "boga oca" ampera bez bojazni od pada napona.

Dejan Dobricki:
za paljenje je sasvim ok kapacitet te baterije ,ali zasto toliki za servoe i prijemnik nepotrebno, bolje da se taj kapacitet podelio u dva akumulatora pa ako jedan zakaze imas drugi a opet imas taj kapacitet kada zajedno rade u paralelnoj vezi,za model ove velicine dovoljno bi bilo 2x1500 mah

ps> svaka cast za model

GILE:
Pazljivo sa napajanjem za elektroniku motora, Obavezno procitati uputstvo od proizvodjaca elektronike za motor.

Pozdrav od Gileta

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version