RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Pozdrav iz panceva
fifti:
Evo dosao je red na mene da se predstavim, citam i lunjam po forumu vec nekih mesec dana.Iz Panceva sam, 38 godina imam, ime mi je Dejan.Usao sam u hobi vrlo bolno :(.Vlasnik sam polovne Alfe trenera koju sam kupio od Zajka.Prvi problem sam imao sa baterijom na Rx jer mi je otkazala i model sam naravno opasno polupao.Pozvao sam Zajka i ispao je veoma korektan i dao mi je drugi polovan model i poklonio jos par stvari uz njega , hvala Zajko (res).Danas sam definitivno posle dosta sati letenja na simulatoru i pomoci mog druga Nikole koji mi je davao i svoj model da ucim uzivo resio da prvi put probam ovu drugu Alfu.Motor se vrlo cudno ponasa, kad upali ostaje bez goriva, i imam utisak da ga vraca u rezervoar, i tako upalim nekako , poleti ugasi se , sletim :) par puta , ali ne valja.I tad krece nervoza u nervozi nerazmisljanje i nepaznja i prilikom skidanja grejaca elisa mi zakaci sve prste, a jedan dosta jako :(.Tako da neka ovo bude nauk svima, motoru uvek od pozadi prilaziti dok radi i to mora da se postuje kao sveto pismo.
U daljoj buducnosti ako Bog da , planiram da se bavim akrobatskim modeli, ali o tom potom.
alpha:
Pozdrav i dobro nam dosao.To sa prstima si i dobro prosao kada su svi na ruci.Ja sam imao isti problem ali sa elektro modelom i dobro sam prosao.Za problem sa motorom verujem da ce ti pomoci iskusniji od mene. (pijemo)
fifti:
Voleo bih da cujem misljenja iskusnih, da napomen motor je radio, i sada radi ali posle punog gasa ili konstantnijem drzanju se ugasi.Dali je poenta u smesi ili toploti svecice ili u necem trecem neznam, ali definitivno vraca gorivo u rezervoar kao da falsira negde .
fifti:
@ Alpha
Arrowa jos nismo leteli
fifti:
--- Quote from: alpha on November 10, 2011, 07:15:47 PM ---Pozdrav i dobro nam dosao.To sa prstima si i dobro prosao kada su svi na ruci.Ja sam imao isti problem ali sa elektro modelom i dobro sam prosao.Za problem sa motorom verujem da ce ti pomoci iskusniji od mene. (pijemo)
--- End quote ---
Prsti su svi na ruci , na srednjem je visio gornji deo prsta kompletno sa noktom nadam se da smo ga uspesno pricvrstili :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version