RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Losi 8IGHT-T 2.0 truggy
magic:
--- Quote from: matovic on May 13, 2012, 09:35:10 PM ---
@magic
Nemam programator za orion a ni uputstvo :(... moze neko da baci link za jedno ili drugo ali za stariju verziju orion ESC-a? Nisam uspeo da nadjem na netu za stariju verziju, samo za novu e sad ne znam jel to isti djavo?
(pijemo)
--- End quote ---
Za stariju verziju sam imao ja i prodao sam ga jer mi vise nije potreban, trenutno je kod clana Uzice, vidi sa njim da ti pozajmi. Imam jos jedan za neke novije verzije, mozda i taj bude hteo, mozemo da probamo.
poz
matovic:
@bigneda
hvala na preporuci za Savox 1256TG, cena mu je skroz ok
@magic
ok videcu sa clanom Uzice da se nekako organizujem pa da probamo, ako ne onda mozda da poneses na stazu taj noviji pa da probamo i to... u svakom slucaju hvala za info
Pozz
()-()
matovic:
Test izdrzljivosti Losi modela, dusu im vade a oni ne staju (nene)
matovic:
Problem sa servom sto sam pomenuo kad smo se videli sad za vikend (receiver ode u fail-safe mode na pun levi/desni).... koliko sam citao desava se sa nekim savox servoima. Kondenzator veceg kapaciteta (4500+ mikro farada) izgleda resava problem, nesto ovakvog tipa http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/61_124/products_id/6570/n/Spektrum-Voltage-Protector
E sad, da ne bih cekao 10+ dana da to stigne iz inozemstva moze to da se nadje i kod nas... moje pitanje koji pinovi idu na kondenzator? :)
EDIT: Kad malo bolje razmislim postavio sam glupo pitanje? :big smile :sljus
crna/braon -
crvena +
Inace preporucljivo je stavljati kondenzator veceg kapaciteta pogotovo za servoe vece snage (20+ kg), reaguju brze jer ne pada napon pod opterecenjem :jaki:
magic:
Bogami bacio si i mene u razmisljanje iako ja nisam imao ama bas nikakvih problema sa servoima. Mozda nesto ovako ako je dovoljnog kapaciteta?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=16223
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version