RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
vladasimon:
Glasao sam za stazu br.2, mada bi svaka od prikazanih dobro legla ;)
Bigneda:
prilikom glasanja i odabira staze (nista obavezno cisto komentarisemo izglede) pokusajte da
provozate par zamisljenih krugova i obratite paznju koliko je staza zanimljiva, teska i posebno obratite paznju na mesta za kocenje i korekciju prilikom naglog ubrazanja. :)
Treba imati malo iskustva sa voznjom za te procene ali cisto probajte da zamislite kako bi to u stvari izgledalo da se provoza model bas za tu stazu koja vam se svidje ;)
I da mislim da je vrlo bitna stvar mogucnost koriscenja staze u kontra smeru, to se napolju NE radi ali posto ce ovo biti prva i neko vreme jedina staza kod nas ne bi bilo lose da ima i tu mogucnost !
Bigneda:
ja sad ko neka baba... samo dodajem ali evo jos par stvari na koje treba obratiti paznju ako ce neko probati da konstruise nesto !
Treba imati pravac i posle njega naravno zanimljjivu krivinu, pravac je obavezno odma ispod podijuma i najblizi vozacima, u srednjem delu odma iza pravca (vizuelno gledano) tehnicki deo sa krivinama a najdalje od vozaca ne preterano komplikovan deo jer su modeli najdalji i najteze ih je precizno kontrolisati ! ...eto par osnovnih principa pa izvolte konstruktori ;)
CweLe:
Slazhem se!
magic:
Posto trenutno sa brojem glasova vodi staza broj 2. koja je ujedno i najbrza od ponudjenih napravio sam vam jos jednu brzu kada vec takve volite :)aplauz. Na prvi pogled mozda deluje jednostvno, ali pogledajte pazljivije, tj. kako rece Bigneda, probajte da je u glavi provozate, staza jeste brza, ali samo za one koji znaju ;)
10.
]
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version