RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (21/47) > >>

magic:
Po pitanju merenja vremena MYLAPS je najvise u upotrebi ali je cena pojedinacnog traspondera jako visoka. Svidja mi se DirtChamp resenje, vec je bio i video okacen, samo je i on IR, kako to radi po jakom suncu?

http://www.amainhobbies.com/index.php/cPath/61_180/n/Radios-Accessories-Transponders

poz

dule:
ir ne rade po suncu. to je za indor.
danas idem da pravim plan za izradu i projektovanu cenu. objavicu cim napravimo kalkulaciju pa ce da se odluci ovde.
pozdrav

duke:
Dinamo,extra je staza ,mislim da je ta varijanta najbolja... Samo da tapaciramo stub

magic:

--- Quote from: magic on June 03, 2012, 10:29:51 PM ---Danas smo se po drugi put okupili u Maloj Ivanci na voznji. I bilo je jako lepo i prijatno. Drustvo se u nacelu dogovorilo da zelimo da ubuduce dolazimo ovde na voznju zato sto vec postojeci uslovi daleko prevazilaze ostale lokacije a mogucnosti  za poboljsanje ima jos mnogo.

Isto tako postignuti su i neki dogovori sa Zajkom po pitanju cene voznje i uslova koje cemo dobiti u klubu. Cena godisnje karte za voznju za clanove kluba je 50Eur i vazi za jednog clana i nije prenosiva. Cena jednodnevne upotrebe staze je 5Eur. Ove cene su prikladne onome koliko to inace kosta u svetu i sta dobijate za te novce. Molim sve zainteresovane da se iduceg vikenda okupimo u Maloj Ivanci i uplatimo clanarinu kako bi se sto pre krenulo sa potrebnim modifikacijama oko staze. Za clanove kluba ce i oprema i delovi imati posebne cene!

Dogovorene su i odredjene promene koje treba izvrsiti na stazi da bi ona postala jos bolja i lepsa za voznju, i nadam se da cemo vec za naredni vikend imati definitivnu varijantu staze. Sutra cemo se okupiti na picencetu da definisemo konacni izgled staze.

Okacicu malo kasnije par predloga.

poz

--- End quote ---

Jos samo jedno pojasnjenje, clanska karta za automobile po ovoj ceni je za voznju samo u nedelju!

poz

magic:
E pa imam lepe vesti. Veceras se sastao 6-to clani konzilijum i dao zeleno svetlo da staza koja ce se praviti bude ova koja je zadnja predlozena. Vec sam uzeo novac i za 2 clanarine i kako sada stoje stvari u nedelju ce barem 8 nas postati clanovi kluba u Maloj Ivaci!

Ako naredni vikend ne bude padala kisa, a nadamo se da nece, dogovor je da se malo ranije nadjemo na stazi i polako pocnemo sa preuredjivanjem. Naravno, jedno je nacrtati na papapiru a drugo to preneti na zemlju, ali mislim da ce za pocetak biti dovoljno da pobodemo kocice u zemlju i razvucemo kanap da bi smo videli kako to izgleda na terenu.

Znaci pocelo je pocelo, jednom kada se da lova nema vise nazad. Nadam se da ce biti jos vas koji ce te se prikljuciti!

Ono sto se u zadnje vreme uveliko prica i planira je i nabavka novih 2WD modela, a neki su vec poruceni  :mhm.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version