RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (5/47) > >>

magic:
4m nije uopste puno, cak naprotiv. Staza moze negde namerno da se napravi uzom ali je 4m ono sto je potrebno. I ne treba puno prostora, sve staze koje sam okacio su na 36x24m, a to je upravo prostor jedne lokacije za koju smatram da nam je idealna!

poz

Bigneda:
Staza po IFMAR standardu je 4 metra sa duzinom od minimum 300m

Ako nekoga zanimaju istali IFMAR propisi evo linka ;)

http://www.ifmar.org/pdf/rules/ifmar_wc_8th_offroad_2010.pdf

Bigneda:
Pre neki dan naletesmo na kompleks sa stazama u blizini Grac-a pa da podelimo i sa ostalima tu lepotu :)

Ambijent predivan, van naseljenog mesta u simici na brdascu sa apsolutno svom infrastrukturom potrebnom za uzivanje ;)

Fali malo vise slika Off-road dela koji je na zalost za malisane ispod 1/10 ali ce verovatno to ispraviti u skorije vreme. Ono sto sam primetio na slicnim mestima u inostranstvu je da uglavnom svi forsiraju on-road staze za 1/10 modele, slicno nesto smo videli i u blizini Beca ali na zalost bez ikakvog off-road dela :)

Uzice:
Danas sam u balonu, na tepih podlozi za mali fudbal probao Inferno VE, mislim da mi ni 4m sirine nije dovoljno koliko ovaj sa novim baterijama moze da se razmase.
Sutra pravim skakaonice pa cu okaciti snimak da vidite kako izgleda.

kristijanbgd:
Vidim krajem januara da nas ima dosta sto znaci bice guzve na leto?
Cisto da se nesto dogovorimo-prodiskutujemo kako da se delimo i npr. ko ne vozi da bude prevrtac?
Po klasama? Neki kup? ko ispadne prevrce automobile?
Po meni treba 3 prevrtaca za Galovicu(pre i posle skakaonice i na usponu)?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version