RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
lord_bozidar:
iskreno mislim da je ta ideja da se osnuje klub mozda i najbolja!
budemo zvanicni! pa bi onda i lagano sa fondom!! ipak, odrzavanje staze itd....
pa ko je clan kluba - plati neku godisnju clanarinu, a ko nije clan plati mozda dnevno koriscenje!
mislim da bi tako lagano dosli do nekog zemljista na podruciju beograda / novog beograda / zemuna
imali ogradjeno, mogli profi da odradimo stazu / staze.... mozda cak i jednu off road i jednu asfaltnu
pa da imamo ogradu, kucicu (sa vrata na spijunku) i recimo cuvara ?
nego.... cisto da se ne zaborave i 1/5 modeli!!! jeste da nas ima mozda samo 2-3
ali ako napravimo klub, pa neku radionicu za pocetnike bla bla bla... bilo bi nas znatno vise :D
no da se vratimo prakticnom delu... za pocetak bilo odlicno da pokopamo vertikalno gume u zemlju
i tako napravimo neku vrstu gumene ograde, sad zavisi koliko bi ih duboko pokopali?!
momci, mozemo mi dosta toga da uradimo samo ako se slozimo i krenemo u akciju !
nedbojsa:
--- Quote from: duke on January 31, 2012, 10:49:40 PM ---To je i meni palo na pamet,ovi skejteri su dobili extra lokaciju ... mmmm ali cisto sumnjam da ima nekih sansi ...
--- End quote ---
Da skejteri jesu dobili ekstra lokaciju ali odite do Кобазз šopa pa priupitajte Paju koliko je godina kucao na vrata raznih kancelarija, gradskih vlasti po Beogradu. No prvo i osnovno je da osnujete neki klub, pristup raznim opštinskim, gradskim fondovima je daleko lakši kada tražite sredstva kao Klub. Doduše ovde u Kruševcu skejteri jesu uspeli da izboksuju mali park preko građanske inicijative, ali iza njih je stao USAID i da njih nije bilo niša ne bi bilo ni od parka.
Moj predlog je da osnujete neko udruženje ili klub, nakon toga je mnogo lakše zakucati na vrata gradskih vlasti, zatim je mnogo lakše naći sponzore... ipak odaje daleko veći utisak i ozbiljnost kad pokucate na vrata i kažete ja sam Pera Perić sekretar,i predsednik tog i tog kluba...
kristijanbgd:
Molim zapisnicare da funkciju pedsednika sindikata ostave meni.. (plz)
duke:
Pa cak i da sutra krenemo sa papirologijom ,mislim da su sanse da dobijemo mesto za stazu ove godine jako male , skoro nikakve... mislim da sve to traaaje (spava)...
mozda samo osnivanje kluba ne,ali kucanje na vrata i slanje mailova,cekanje na odgovore 4e ...
Vox:
To sve zavisi s kim si dobar, da li znas raaaaaazneeeee ljude i takoooo..........!!!!! ()-() 2eaa
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version